Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ!!!

Με την επιστράτευση του Μσνωλη Γλέζου, ο οποίος θα ειναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, προσπαθεί να υπερβεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη μεγάλη κρίση που εκδ...


Με την επιστράτευση του Μσνωλη Γλέζου, ο οποίος θα ειναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, προσπαθεί να υπερβεί ο ΣΥΡΙΖΑ τη μεγάλη κρίση που εκδηλώθηκε γύρω από τις επιλογές του για το ευρωψηφοδέλτιο.

Σε μια τεταμένη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, απο την οποία απουσίαζε ο Αλέξης Τσίπρας, αποφασίστηκε, λέει, να γίνουν στο εξής προσεκτικές κινήσεις και να καταβληθούν προσπάθειες, ώστε να σταματήσει η εσωστρέφεια και να επιχειρηθεί στροφή στα λαϊκά προβλήματα και τα οικονομικα θεματα, μιας και έρχεται το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα και ενα νέο Μνημόνιο -κατά την εκτίμηση του κόμματος.

Παρά το θόρυβο που ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του καθηγητή και υποψήφιου ευρωβουλευτή, Δημήτρη Χριστόπουλου, η Πολιτική Γραμματεία απέφυγε να εξετάσει επί της ουσίας το αίτημα πολλών πλευρών, όπως των πασοκογενών, να ακυρωθεί η υποψηφιότητά του.

Το θεμα ειναι πιθανόν να επανέλθει στη συνεδρίαση της Παρασκευής, με την παρουσία και του κ. Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.