Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ... ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ «ΙΟΙ» ΤΟΥ «JUNGLE REPORT»: ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ, ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!..

ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ: Βίντεο του JUNGLE-Report για τα πραγματικά ματωμένα βιβλία που όχι μόνο κυκλοφορούν αδιαμαρτύρητα και σ...


ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ: Βίντεο του JUNGLE-Report για τα πραγματικά ματωμένα βιβλία που όχι μόνο κυκλοφορούν αδιαμαρτύρητα και σε πολλαπλές εκδόσεις εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα, αλλά και που ενίοτε έχουν γραφτεί, παρουσιαστεί και διαφημιστεί φανατικά ακόμα και από στελέχη της παρούσας κυβέρνησης Σαμαρά.

1 σχόλιο

  1. Φίλτατοι συνέλληνες καί φίλτατες συνελληνίδες, προσωπικώς αντιτίθεμαι ιδεολογικώς προς την απαγόρευσιν όλων ανεξαιρέτως των εντύπων, καθώς πάντα μία ιδεολογική αντιπαράθεση προφανώς είναι προτιμότερη καί αποτελεσματικότερη του ενόπλου αγώνος, καθώς ο ένοπλος αγώνας πράγματι μπορεί να δώσει το απτόν ιδεολογικόν όφελος της στιγμής, αλλά ο ιδεολογικός αγώνας, προσφέρει το διαρκέστερον όφελος της μακροπρόθεσμης ιδεολογικής κυριαρχίας. Απλώς, αναλογισθείτε ότι μπορεί να κατέλαβαν οι Ρωμαίοι την Ελλάδα το 146π.α.χ.χ., με την καταστροφήν της Κορίνθου καί να ολοκλήρωσαν την κατάληψίν της το 86π.α.χ.χ. με την κατάληψιν των Αθηνών, όμως η Ελλάδα κυριάρχησεν ιδεολογικώς επί της Ρώμης τους επομένους αιώνες. Ως δεύτερο χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι η νίκη του Εθνικού Στρατού το 1.949μ.α.χ.χ. κατά τον εσωτερικό πόλεμο των ετών 1.944-1.949μ.α.χ.χ. καί η μετέπειτα μαρξιστογενής ιδεολογική κυριαρχία, έως τώρα, οπότε βλέπουμε την υπεροχήν των ηττηθέντων επί των νικητών. Άρα, πρέπει να εξετάζουμε πρωτίστως τον επίμαχον ιδεολογικόν παράγοντα.
    Ταυτοχρόνως, οφείλουμε να κατανοήσουμε, ότι μία τυπολατρική καί απόλυτη εφαρμογή της αρχής πε΄ρι απαγορεύσεως όλων ανεξαιρέτως των εντύπων, των εμποτιζομένων από εγκλήματα των ιδεολογικών απογόνων τους, έπεται την αυτοδικαίαν απαγόρευσιν του συνόλου:
    (α) των Χριστιανικών θρησκευτικών εντύπων,
    (β) των Ισλαμικών θρησκευτικών εντύπων,
    (γ) των Φασιστικών πολιτικών εντύπων,
    (δ) των Χιτλερικών-Ολοκληρωτικών πολιτικών εντύπων,
    (ε) των Μαρξιστικών-Μαρξιστογενών πολιτικών εντύπων,
    (στ) των Ιακωβινικών πολιτικών εντύπων,
    (ζ) των Ιουδαϊκών θρησκευτικών εντύπων, ως της "Παλαιάς Διαθήκης",
    των προτρεπόντων προς ειδεχθή εγκλήματα καί γενοκτονίες, καί ταυτοχρόνως εγκωμιαστικών τέτοιων πράξεων.
    Άρα, επί τη βάσει μίας τέτοιας λογικής, θα πρέπει να κατανοηθεί ότι
    "Επί μειζόνων θεμάτων δεν υφίστανται εκλεκικισμοί" καί άρα ή θα επιτρέπονται όλα ανεξαιρέτως τα έντυπα ή θα απαγορεύονται όλα ανεξαιρέτως τα έντυπα των προαναφερομένων ομάδων. Η όποια επιλογή προφανώς είναι δική σας. Άχρηστες ηθικολογίες τέλος. Τα συμπεράσματα είναι δικά σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.