Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ... ΣΤΙΒ ΚΑΚΕΤΣΗΣ: «ΓΡΑΦΩ ΣΤ' @ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΒΑΝΔΗ (ΜΑΛΕΑ) ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ»...!!!

Ο Στήβ Κακέτσης χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος και «δολοφονικές» ατάκες έδωσε την απάντηση του, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για την π...


Ο Στήβ Κακέτσης χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος και «δολοφονικές» ατάκες έδωσε την απάντηση του, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση για την πιθανή συνεργασία του Πλούταρχου με την Βανδή στο βραδινό μαγαζί που διαθέτει ο επιχειρηματίας.

Ωστόσο και οι δύο τραγουδιστές με τις γνωστές και λακωνικές τους ανακοινώσεις διέψευσαν τις εν λόγω φήμες και εξέθεσαν τον επιχειρηματία που «ξεσπάθωσε»:

«Ε και τι έγινε λοιπόν. Είχα λάθος πληροφόρηση που δεν έφταιγα εγώ. Ενοχλήθηκε τόσο πολύ η τελειωμένη που δεν μπορεί να βρει δουλειά; Θίξαμε τόσο τον Πλούταρχο που τον είχαμε στο μαγαζί μου και του δίναμε 15.000 την ημέρα και εγώ ο ίδιος του έριχνα και σφαλιάρες; Δεν πάνε να «απαυτωθούνε» και η Βανδή και ο Πλούταρχος και όλοι μαζί; Και τους τα λέω χωρίς να φοβάμαι γιατί ξέρω πολύ καλύτερα την δουλειά από ότι την ξέρουν αυτοί», δήλωσε με τον «δικό του» τρόπο ο Στηβ Κακέτσης.

«Σιγά που τους εξέθεσα κιόλας. Στα α..@&%$* μου τους γράφω και την Βανδή και τον Πλούταρχο; Μπορείς να το γράψεις αυτό όπως στο λέω; Τι τους είπαμε δηλαδή; Οι τελειωμένοι και οι δυο τους. Μήπως τους έβρισα; Είπα απλά ότι θα γινόταν αυτή η συνεργασία. Ε και λοιπόν. Εκτεθήκανε κιόλας. Δεν φτάνει που δεν έχουν δουλειά τόσο καιρό… Πες τους να πάνε να γ…..! Ο Κακέτσης το λέει αυτό!».

1 σχόλιο

  1. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΚΕΤΣΗΣ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΜΕ ΜΑΡΙΝΕΛΑ...ΘΕΣΠΕΣΙΟ ΘΕΑΜΑ. ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΛΕΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΕΤΣΗ... ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΤΟ 1.20 με υψωμενα χέρια. ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΗΒ ΚΑΚΕΤΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.