Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΠΕΘΑΝΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΠΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ...

«Έσβησε» το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τάσος Μητσόπουλος. Ο Κύπριος υπουργός Άμυνας άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκ...


«Έσβησε» το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τάσος Μητσόπουλος. Ο Κύπριος υπουργός Άμυνας άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, το ιατρικό ανακοινωθέν είχε ήδη αφήσει να διαφανεί ότι η κατάσταση της υγείας του Τάσου Μητσόπουλου ήταν μη αναστρέψιμη.

«Ο υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά από εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξης εγκεφαλικού ανευρύσματος. Η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βαθμιαία επιδείνωση και δεν θεωρείται αναστρέψιμη» αναφερόταν.

Το χρονικό της είδησης που «πάγωσε» την Κύπρο

Την Παρασκευή το πρωί πάγωσε ολόκληρη η Κύπρος στο άκουσμα της είδησης ότι ο υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Η Βουλή ακύρωσε όλες τις συνεδρίες, τα πολιτικά κόμματα τις δραστηριότητες τους και η κυβέρνηση κάθε προγραμματισμένη εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενημερώθηκε ενώ βρισκόταν στη σύνοδο κορυφής της Ε.Ε στις Βρυξέλλες και διευθέτησε την ταχύτερη επιστροφή του στην Κύπρο, ακυρώνοντας όλες τις επαφές και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ενήμερος για την εξέλιξη της υγείας του Τάσου Μητσόπουλου κρατείται και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος διατηρεί παλιά φιλία με τον Κύπριο υπουργό Άμυνας από τη δεκαετία του '80 και τη κοινή συμμετοχή τους στην ΟΝΝΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.