Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ» ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΙΣΟΒΙΤΗ. ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ...!!!

Μεταφέρουμε από την ζουγκλα που μιλάει για αυτοδικία: Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του Ιλία Καρέλι μετά το ιατροδικαστικό πόρισ...


Μεταφέρουμε από την ζουγκλα που μιλάει για αυτοδικία:

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του Ιλία Καρέλι μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα που συνέταξαν οι ιατροδικαστές, Μηνάς Γεωργιάδης και Ελένη Ζαγγελίδου.

Ο θάνατος του βαρυποινίτη φέρεται να επήλθε από ξυλοδαρμό καθώς, όπως αναφέρεται στο πόρισμα, ο ισοβίτης έφερε πολλαπλές κακώσεις και κάταγμα στο στέρνο, το οποίο προκλήθηκε από σπειρωτή ράβδο (κλομπ).

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, το σώμα του βαρυποινίτη έφερε θλαστικές κακώσεις, ενώ τα τραύματα κρίνονται συμβατά με χτυπήματα προηγούμενων ημερών (25η Μαρτίου).

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής αποκλείει το ενδεχόμενο ο ισοβίτης να κατέληξε από παθολογικά αίτια και πιθανολογεί πως «η αιτία θανάτου ήταν αρρυθμιογόνος μηχανισμός λόγω κάκωσης του στέρνου από τα χτυπήματα με κλομπ».

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει το γεγονός, ότι οι ιατροδικαστές διαπίστωσαν εγκαυματική αλλοίωση στην παλάμη του δεξιού χεριού του Ιλία Καρέλι. Έχει ήδη ληφθεί δείγμα προκειμένου να γίνει ιστολογική εξέταση, ενώ γίνεται λόγος για ίχνη βασανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.