Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο… ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Με νέο άρθρο του στην αστική-καθεστωτική ιστοσελίδα του μεγαλοδημοσιογράφου και μεγαλοπαράγοντα του σάπιου συστήματος Χατζηνικολάου, παρε...

Με νέο άρθρο του στην αστική-καθεστωτική ιστοσελίδα του μεγαλοδημοσιογράφου και μεγαλοπαράγοντα του σάπιου συστήματος Χατζηνικολάου, παρεμβαίνει ο… σωσίας του Λένιν Μπογιόπουλος στις εξελίξεις στην Ουκρανία. Κι αφού… αποκαλύπτει τις συνωμοσίες του ρωσσικού και του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, βάζει τον… Λένιν να ρωτά τους Ουκρανούς πως τα περνάνε με τον καπιταλισμό. Ιδού το σοβιετικό παραλήρημα του διαγραμμένου από το ΚΚΕ συστηματικού αρθρογράφου των αστικών ΜΜΕ:    
                    
Πρώτο: Η Ουκρανία περνά μια από τις πιο δραματικές στιγμές στην ιστορία της. Μάζες ανθρώπων βγήκαν στους δρόμους εκφράζοντας τη βαθιά κοινωνική δυσαρέσκεια και την απέχθειά τους προς το καθεστώς της κλίκας του Γιανουκόβιτς. Αυτή η κλίκα, υπηρέτησε τον πλουτισμό της ως βαστάζος εκείνης της μερίδας των εκμεταλλευτών του ουκρανικού λαού, που έχουν συνδέσει τα κέρδη τους και το ιδιοτελές συμφέρον τους με τον ρώσικο ιμπεριαλισμό. 

Δεύτερο: Η άλλη κλίκα, της άλλης μερίδας των ολιγαρχών, που έχουν συνδέσει τα κέρδη τους με τον ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό, προωθεί τα δικά της σχέδια μέσα από την ωμή επέμβαση της Δύσης στις εσωτερικές υποθέσεις της Ουκρανίας. Για τα συμφέροντά της δεν διστάζει να αναγορεύσει σε «δημοκράτες» και «απελευθερωτές» το σκυλολόι των ναζιστικών, εθνικιστικών, φιλοαμερικανικών και φιλογερμανικών κομμάτων και μορφωμάτων. 

Τρίτο: Ο ουκρανικός λαός, λόγω της απουσίας κινήματος με ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά, εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε αυτές τις δυο κλίκες και χρησιμοποιήθηκε ως πιόνι της γεωστρατηγικής σκακιέρας και ως πυροκροτητής για ελεγχόμενες από το σύστημα πολιτικές ανατροπές που περιορίζονται στην εναλλαγή των διεφθαρμένων ανδρείκελων».

Αλήθεια, σύντροφε Μπογιόπουλε, γιατί απουσιάζει από την τέως Σοβιετική Ουκρανία ένα κίνημα «με ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά»; Γιατί το ΚΚ Ουκρανίας παίρνει μόνο 3,5%; Μήπως γιατί ο λαός (που έχει πικράν πείρα του «σοβιετικού παραδείσου») τα περνάει καλύτερα από τις εποχές που νοσταλγείς εσύ, θλιβερό απολειφάδι του σταλινισμού;

3 σχόλια

  1. Εάν αυτό το κομμουνιστικό απόβρασμα ήταν καπετάνιος του ΕΛΑΣ πόσους Ελληνες θα είχε σφαξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρώτον, οι Έλληνες ήταν με τον ΕΛΑΣ, σε αντίθεση με όλους εσάς τους βρωμιάρηδες εθνικόφρονες, που ήσασταν με τον κατακτητή.
    Δεύτερον, δε ξέρω τι θα έκανε "αυτό το κομμουνιστικό απόβρασμα", αλλά ξέρω ότι εσύ και όλες οι πουτάνες νεοναζί δε θα γλυτώνατε απότα δικά μου χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουτάνες νεοναζί να δημοσιεύετε όλα τα σχόλια, που σας στέλνουμε! Στο κάτω κάτω τίμη σας κάνουμε να ασχολούμαστε με αποβράσματα σαν και του λόγου σας! Αλλά ποιός έχασε τη δημοκρατική του συνείδηση για να τη βρείτε εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.