Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ... ΠΟΥΛΙ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ!!!

Ένα πουλί ήταν ο ένοχος εμπρηστής που έβαλε φωτιά σε κτήριο του Νοτίου Λονδίνου από την οποία ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα αφού οι πυροσβέστ...

Ένα πουλί ήταν ο ένοχος εμπρηστής που έβαλε φωτιά σε κτήριο του Νοτίου Λονδίνου από την οποία ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα αφού οι πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο απομάκρυναν τα εννέα άτομα που ήταν μέσα στο κτήριο.

Ο επικεφαλής της έρευνας για την πυρκαγιά, Matt Gullen, δήλωσε ότι καταστράφηκε μόνο η οροφή του κτηρίου αφού από εκεί ξεκίνησε η φωτιά. Αρχικά οι άνδρες της πυροσβεστικής δεν μπορούσαν να ανακαλύψουν τα αίτια καθώς η στέγη του κτηρίου ήταν ένα μέρος που κανείς δεν είχε επισκεφθεί πρόσφατα αλλά και δεν υπήρχαν εύφλεκτα υλικά ή ηλεκτρικές συσκευές που να δικαιολογούν την ανάφλεξη.

Με προσεκτικότερη έρευνα όμως οι πυροσβέστες ανακάλυψαν στην οροφή του κτηρίου μία φλεγόμενη φωλιά πουλιών και πολλοί γείτονες ανέφεραν ότι συχνά βλέπουν πουλιά να έχουν στο ράμφος τους αποτσίγαρα που συχνά βγάζουν ακόμα καπνό.. Ο ιδιοκτήτης του γειτονικού αρτοποιείου Richard Scroggs δήλωσε στο BBC: "Καπνιστές, τι να περιμένει κανείς, ευτυχώς εγώ το έκοψα!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.