Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙ «ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

Γράφει ο   Θεόδωρος Ιωαννίδης. Επειδή όλα τα κατηγορητήρια περί  «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ»  έχουν καταρρεύσει, πλανάται μια κατηγορί...


Γράφει ο Θεόδωρος Ιωαννίδης.

Επειδή όλα τα κατηγορητήρια περί  «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ»  έχουν καταρρεύσει, πλανάται μια κατηγορία από τους πολιτικάντηδες και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ότι η Χρυσή Αυγή εκπαιδεύει στρατό για την κατάλυση του πολιτεύματος και την βίαιη αναρρίχηση της στην εξουσία.

Καταρχάς η Χρυσή Αυγή υπάρχει 30 χρονιά. Αν εκπαίδευε στρατούς, τώρα θα είχε μια στρατιωτική δύναμη  σαν των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Δεύτερον, αν είχε τέτοιον στρατό, γιατί να κατεβάσει ψηφοδέλτιο και να ζητήσει την ψήφο του Ελληνικού Λαού; Θα οργάνωνε ένα πραξικόπημα και δεν θα έμπαινε στην διαδικασία εκλογών.

Τρίτον γιατί η Χρυσή Αυγή να είναι κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος, αφού με αυτό το πολίτευμα αναδεικνύεται δημοκοπικά δεύτερη (ή και πρώτη!) δύναμη αφήνοντας πίσω όλους τους «δημοκράτες» του αντισυνταγματικού τόξου.

Τέταρτον, στις θέσεις τις και το πολιτικό πρόγραμμα της, έχει προτάσεις ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ του δημοκρατικού πολιτεύματος ώστε αυτό να είναι πιο υγιές αλλά και πιο ελεγχόμενο από τις ξεχωριστές εξουσίες.

Η κατάργηση του νόμου περί «ευθύνης υπουργών», η κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας κατευθείαν από τον Λαό ώστε να μην γίνεται ο Ανώτατος Άρχων αντικείμενο διακομματικών διαπλοκών, ο διαχωρισμός της θέσης των υπουργών από την θέση των βουλευτών (ασυμβίβαστο), η διεξαγωγή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ για όλα τα μείζονα εθνικά ζητήματα, είναι προτάσεις που ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ την δημοκρατία και αφήνουν τις εξουσίες να δρουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ώστε να ελέγχουν η μια την άλλη και όχι να υπάρχει όσμωση της μικροπολιτικής σε αυτές (βλέπε Δικαιοσύνη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.