Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ... ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΤΟ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ... ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΧΡΙΤΣΑΣ!!!

Σύσκεψη προκειμένου να προχωρήσει προς υλοποίηση το Σχέδιο Δράσης της Δυτικής Ελλάδας κατά του ρατσισμού, του νεοφασισμού και της ξενοφοβί...

Σύσκεψη προκειμένου να προχωρήσει προς υλοποίηση το Σχέδιο Δράσης της Δυτικής Ελλάδας κατά του ρατσισμού, του νεοφασισμού και της ξενοφοβίας, καθώς και ο Κώδικας Καλών Πρακτικών και Δεοντολογίας, πραγματοποιεί την ερχόμενη Τρίτη η... διαπαραταξιακή επιτροπή που έχει συγκροτηθεί, υπό την προεδρία του Κώστα Καρπέτα, προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, η σύσκεψη θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 4 Μαρτίου 2014 και ώρα 2.30 το μεσημέρι στα γραφεία της έδρας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι η μοναδική Περιφέρεια της χώρας, η οποία έχει ήδη έτοιμο Σχέδιο Δράσης κατά του ρατσισμού, του νεοφασισμού και της ξενοφοβίας, το οποίο και έχει ψηφιστεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ ήδη έχει εγκριθεί και η δημιουργία Κώδικα Καλών Πρακτικών και Δεοντολογίας, που θα υλοποιηθεί σε όλες τις Υπηρεσίες της και θα λειτουργήσει ως αφετηρία για την εφαρμογή του και σε άλλες Υπηρεσίες της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως έχει ήδη αποφασιστεί το Σχέδιο Δράσης περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτοβουλίες και αρμοδιότητες που θα πρέπει να αναληφθούν, ενώ ήδη τα μέλη της διαπαραταξιακής επιτροπής έχουν λάβει εξουσιοδότηση προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση επιμέρους δράσεων.

Στη συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής της Περιφέρειας συμμετέχουν ως επικεφαλής ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κωνσταντίνος Καρπέτας και οι εκπρόσωποι των παρατάξεων Αριστείδης Μπουχάγιερ (Ζούμε Δυτικά), Θηρεσία Πολίτη (Οικολογική Δυτική Ελλάδα), Παναγιώτης Παπαθεοδωρόπουλος (Δημοκρατική Οικολογική Ανασύνθεση), Ιωάννης Λύχρος (Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας) και Γεωργία Ντάτσικα (Ελπίδα για τη Δυτική Ελλάδα).

Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.