Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΠΟΔΟΥ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ... ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΕ ΤΟΝ 11ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ακριβώς ένας χρόνος από το μοιραίο εκείνο βράδυ της 14ης Μαίου του 2013, που οι διακοπές ενός 11χρονου αγορι...

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ακριβώς ένας χρόνος από το μοιραίο εκείνο βράδυ της 14ης Μαίου του 2013, που οι διακοπές ενός 11χρονου αγοριού από τη Ρωσία μετατράπηκαν σε εφιάλτη, όταν βρέθηκε στο δρόμο του 20χρονου Ολλανδού "διασκεδαστή", η υπόθεση αναμένεται να αναβιώσει στις Δικαστικές αίθουσες

Η Εισαγγελία Εφετών Ανατολικής Κρήτης, προσδιόρισε την έναρξη της δίκης για τις 2 Μαίου του 20014, στο Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Νεαπόλεως.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Ολλανδός μαχαίρωσε 20 φορές και πέταξε σε οικόπεδο το 11χρονο αγόρι, του οποίου νωρίτερα είχε κλέψει τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το βούλευμα που εκδόθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ο Ολλανδός- ο οποίος εξακολουθεί να κρατείται στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού- κατηγορείται για :

Απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Παράνομη οπλοφορία μαχαιριού

Οπλοχρησία και

Κλοπή.

Σημειώνεται ότι ο μικρός Ρώσος, σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, εξακολουθεί να παραμένει στη Κέντρο Αποκατάστασης της Γερμανίας, όπου είχε μεταφερθεί από το Ηράκλειο.

cretalive.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.