Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

''ΨΕΥΤΕΣ'' ΚΑΙ ''ΚΛΕΦΤΕΣ'' ΦΩΝΑΖΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ... ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ...

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα εισέβαλαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότ...


Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα εισέβαλαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, του ΠΑΣΟΚ και του πρώην υπουργού Κωστα Σκανδαλίδη.
Η ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της πανθεσσαλικής σύσκεψης στελεχών του ΠΑΣΟΚ ενόψει των περιφερειακών και αυτοδιοικητικών εκλογών, υπό την παρουσία του κ. Σκανδαλίδη.

Οι διαδηλωτές άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα περί «ψευτών» και «κλεφτών» ενώ τα πνεύματα, σύμφωνα με το onlarissa.gr, εντάθηκαν περισσότερο όταν έφτασαν στα γραφεία και αστυνομικοί. Με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν και οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν.







iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.