Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ... ΒΡΕΤΑΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ...!!!

Η βρετανίδα ανταποκρίτρια της τηλεόρασης Channel 4 News International βρίσκεται στην Κριμαία που είναι το θέατρο της εισβολής στρατιωτών,...

Η βρετανίδα ανταποκρίτρια της τηλεόρασης Channel 4 News International βρίσκεται στην Κριμαία που είναι το θέατρο της εισβολής στρατιωτών, χωρίς διακριτικά, και της κατάληψης δύο αεροδρομίων στην Συμφερόπολη και στη Σεβαστούπολη.

Οπως γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η βρετανίδα δημοσιογράφος Lindsey Hilsum διερωτάται, όπως και όλος ο πλανήτης, αν οι στρατιώτες που εισέβαλαν από το πρωί στην Κριμαία της Ουκρανίας είναι ρώσοι ή όχι.

«Τους ρώτησαν αν είναι ρώσοι αλλά δεν μιλούν, δεν μου απάντησαν ούτε «νιέτ» γράφει στο τουίτερ της.
Ωστόσο, follower στο τουίτερ της ανέβασε φωτογραφίες από τις νέες στολές του ρωσικού στρατού που μοιάζουν με αυτές των στρατιωτών που εισέβαλαν στην Κριμαία, την αυτόνομη δημοκρατία της Ουκρανίας.

Οι εισβολείς στην Κριμαία:


Οι στολές του ρωσικού στρατού:




Mε τουίτερ της απαντά ρώσος δημοσιογράφος της Russia Today τα εξής:
Κι εγώ είδα στο κέντρο του Κιέβου ανθρώπους να φοράνε αμερικανικές και βρετανικές στρατιωτικές στολές, αλλά δεν ήταν εισβολή. Πρόκειται για ανθρώπους της Κριμαίας, όχι για ρώσους
Alexey Yaroshevsky ‏@Yaro_RT 1h iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.