Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΤΩΝ SPRIDER... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ...

Ανέγνωσα άρθρο σε πολλές ιστοσελίδες και ιστολόγια το οποίο με εμφανίζει ως συλληφθέντα - χαρακτηριστικά αναγράφεται η λέξη χειροπέδες- γι...

Ανέγνωσα άρθρο σε πολλές ιστοσελίδες και ιστολόγια το οποίο με εμφανίζει ως συλληφθέντα - χαρακτηριστικά αναγράφεται η λέξη χειροπέδες- για χρέη προς το δημόσιο ύψους 1.155.895,50 ευρώ. Συγχρόνως δε, με εμφανίζει ως ιδιοκτήτη της SPRIDER STORES, μου αποδίδει δε τη χρεοκοπία και το λουκέτο της εταιρίας το οποίο έστειλε μάλιστα στην ανεργία σύμφωνα με το άρθρο 800 εργαζόμενους.
Προς διαφύλαξη της τιμής και της υπόληψής μου, προς αποκατάσταση της αλήθειας, και προς ενημέρωσή σας, σας δηλώνω τα κατωτέρω:
Κατά πρώτο λόγο, δεν τυγχάνω ιδιοκτήτης της SPRIDER STORES, αλλά τελώ χρέη προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, κατά δεύτερο δε λόγο ουδέποτε συνελήφθην. Η πραγματικότητα είναι ότι ο προσυπογράφων το παρόν πληρεξούσιος δικηγόρος μου με ενημέρωσε περί τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδος ότι εκκρεμεί ένταλμα του οικονομικού Εισαγγελέα για οφειλές ποσού ύψους πολύ μικρότερου από αυτό που αναγράφεται στο άρθρο και το οποίο έχει κοινοποιηθεί στο οικείο τμήμα του τόπου κατοικίας μου. Αμέσως μόλις το πληροφορήθηκα προσήλθα μετά του δικηγόρου μου, αυτοβούλως, στο αστυνομικό τμήμα με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία και μετά την εκδίκαση της υπόθεσής μου να αφεθώ ελεύθερος το ίδιο απόγευμα.
Όσο αφορά το θέμα της πτώχευσης της εταιρίας πρέπει να γίνει γνωστό ότι η εταιρία SPRIDER STORES πτώχευσε μετά από αίτηση τρίτου πιστωτή της και όχι με δήλωση παύσης πληρωμών.
Παρακαλώ όπως το ανωτέρω κείμενο, το οποίο αποκαθιστά τις ανακρίβειες που γράφονται στο άρθρο σας, καταχωρηθεί ως έχει.

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Δημήτριος Ομ. Ραπτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.