Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ... ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ...!!!

Η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο ζήτησε χθές από την κυβέρνηση της Ουκρανίας να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για να βγει η χώρα από το αδι...


Η αμερικανική πρεσβεία στο Κίεβο ζήτησε χθές από την κυβέρνηση της Ουκρανίας να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο και έκανε έκκληση να σταματήσουν οι συγκρούσεις μεταξύ της δυνάμεων ασφαλείας και των διαδηλωτών στην πρωτεύουσα.



Από τα βίαια επεισόδια της Κυριακής τραυματίστηκαν περίπου 70 αστυνομικοι, τέσσερις εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση καθώς καταγράφηκαν σκηνές με διαδηλωτές να πετάνε βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά αστυνομικών.



Για τη συγκρότηση επιτροπής προκειμένου να βρεθεί λύση στην κρίση δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, σύμφωνα με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης Βιτάλι Κλίτσκο.

Σύμφωνα με τον Κλίτσκο, ο Γιανουκόβιτς υποσχέθηκε ότι στην επιτροπή θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης.

«Ο πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι το πρωί θα συγκροτήσει μια επιτροπή που θα περιλαμβάνει εκπροσώπους της προεδρίας, της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης προκειμένου να βρεθεί μια λύση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κλίτσκο ο οποίος συναντήθηκε με τον Γιανκουκόβιτς μετά από άλλη μια μέρα βίαιων συγκρούσεων στους δρόμους του Κιέβου μεταξύ αντικυβερνητικών διαδηλωτών και αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.