Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΑΠΕΛΑΥΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟ ΑΓΚΟ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΓΑΤΑΚΙΑ...

Ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας έγινε το ναυάγιο με τους 12 νεκρούς λαθρομετανάστες στο Φαρμακονήσι, όπου οι άνδρες του Λιμενικού έπα...


Ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας έγινε το ναυάγιο με τους 12 νεκρούς λαθρομετανάστες στο Φαρμακονήσι, όπου οι άνδρες του Λιμενικού έπαιξαν την ζωή τους κορώνα – γράμματα για να σώσουν 16 Αφγανούς και Σύρους φτωχοδιάβολους. Αμέσως, το εν Ελλάδι κλιμάκιο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες έτρεξε επί τόπου να πάρει συνεντεύξεις από τους διασωθέντες λάθρο, προκειμένου να ενοχοποιηθεί το Ελληνικό Λιμενικό. Την ίδια ώρα, όλες οι Αριστερές Ιστοσελίδες έσκουζαν για τους πνιγμένους «πρόσφυγες» και δημιουργούσαν κλίμα. Σε λιγότερο από 30 ώρες, τα μεσάνυχτα της Τρίτης, το κλιμάκιο της Ύπατης Αρμοστείας (ένα τσούρμο ακροαριστερών που ανακυκλώνεται) έβγαλε το Πόρισμά του: Για όλα φταίει ο Ελληνικό Λιμενικό που αρνιόταν να σώσει τους πρόσφυγες και έσπρωχνε το σαπιοκάραβό τους προς τις Τουρκικές Ακτές. Οι Τούρκοι δουλέμποροι αθώοι, οι καιρικές συνθήκες αθώες, μόνος υπεύθυνος ο Ελληνικός Ρατσισμός! Εδώ ισχύει η φράση «Και κερατάδες, και δαρμένοι».

ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ: Ο Αλβανός πρώην λαθρομετανάστης και νύν Έλλην πολίτης Νίκος Άγκο (ζεί μόνιμα στην Σουηδία) κατήγγειλε την Τρίτη το μεσημέρι την «Αυγή» από το Twitter του, επειδή δεν έκανε πρωτοσέλιδο τον πνιγμό των 12 λαθρομεταναστών στο Φαρμακονήσι. Και η «Αυγή» του ζήτησε συγγνώμη, υποσχόμενη ότι θα επανορθώσει!..  

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

1 σχόλιο

  1. ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.