Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ – ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

Την ίδια ώρα που η συγκυβέρνηση της δυστυχίας χτίζει τζαμί στην Αθήνα υπό τις επευφημίες της αριστεράς (και της… προόδου), για να ικανο...


Την ίδια ώρα που η συγκυβέρνηση της δυστυχίας χτίζει τζαμί στην Αθήνα υπό τις επευφημίες της αριστεράς (και της… προόδου), για να ικανοποιήσει τις «λατρευτικές ανάγκες» των λαθρομεταναστών-εισβολέων, στις μουσουλμανικές χώρες οι Χριστιανοί γιόρτασαν ματωμένα Χριστούγεννα.

Έτσι, λοιπόν, τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 52 τραυματίστηκαν από τις επιθέσεις σε περιοχές της Βαγδάτης όπου ζουν Χριστιανοί, οι 25 από μια βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο κοντά σε μια εκκλησία έπειτα από την λειτουργία για την ημέρα των Χριστουγέννων. Ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο που είχε παγιδευτεί με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών εξερράγη καθώς οι πιστοί έφευγαν από μια εκκλησία στη συνοικία Ντούρα, στο νότιο τμήμα της Βαγδάτης, αφού προσευχήθηκαν. Σε μια άλλη βομβιστική επίθεση, δύο ακόμη βόμβες εξερράγησαν σε μια αγορά γεμάτη κόσμο στη συνοικία Ντούρα, όπου ζουν πολλοί χριστιανοί, με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο 10 άνθρωποι.

Να σημειωθεί, ότι από την ακμαία χριστιανική κοινότητα των 900.000 στο Ιράκ, επί εποχής του Σαντάμ Χουσεΐν, έχουν απομείνει τώρα οι μισοί!

Είναι προφανές, ότι οι φανατικοί μουσουλμάνοι δεν ανέχονται την ύπαρξη άλλης θρησκείας. Μήπως θα συμβούν παρόμοια αιματηρά περιστατικά στην Αθήνα και στην Ελλάδα ολόκληρη, αν δε σταματήσουμε το κύμα των μουσουλμάνων λαθροεισβολέων;

ethnikismos.net

1 σχόλιο

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!!! ΜΕΤΑ ΘΑΨΙΜΟ Η ΤΣΙΜΕΝΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.