Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BINTEO: ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!! ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Καλαντζή, και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, όταν ο πρώτος, σχο...

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Καλαντζή, και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο, όταν ο πρώτος, σχολιάζοντας τα όσα καταλόγισε ο κ. Παναγιώταρος σε βουλευτές και υπουργούς, κατά την εισήγησή του, ανέφερε:

«Οι λίγες αυτές περιπτώσεις, δεν μπορούν να αμαυρώσουν τη συνολική εικόνα των Ελλήνων βουλευτών. Λέτε και επιμένετε να κοπούν οι μισθοί των βουλευτών. Τι θέλετε; Βουλευτές οικογενειοκρατίας;»

Ο κ. Παναγιώταρος ζήτησε τον λόγο προκειμένου να απαντήσει και καθώς ο αντιπρόεδρος της Βουλής δεν του τον έδωσε, ο διάλογος συνεχίστηκε σε έντονο ύφος.



--------------------------

4 σχόλια

  1. ΩΣΤΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΡΕ, 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΑΙΖΟΥΜΕ? ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΜΑΤΙΑΣΩ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοεξιφτιλισμος ενος Προδοτη του ΕΘΝΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά ΡΕ τι θελετε ΡΕ. ΞεΡΕτε ΡΕ ποιος ΡΕ ειμε ΡΕ εγω ΡΕ κακόμοιΡΕ. Εγώ ΡΕ λέω ΡΕ οτι είναι ΡΕ λογικό ΡΕ. Εγώ ΡΕ ειμί ΡΕ ο θεός ΡΕ. Εγώ ΡΕ ειμί η οδός ΡΕ. Εγώ είμαι ΡΕ και η ΡΕ αλήθεια ΡΕ. ΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.