Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ENTAΞΕΙ ΡΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ... ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ... ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΓΑ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ"!!!

Γράφει ο Ντίνος Μπάνος Αγαπητέ (;) Νίκο, πρώην οννεδίτη, γιε πρώην υπουργού της "επάρατης" δεξιάς, και νυν "συνήγορε"...

Γράφει ο Ντίνος Μπάνος
Αγαπητέ (;) Νίκο, πρώην οννεδίτη, γιε πρώην υπουργού της "επάρατης" δεξιάς, και νυν "συνήγορε"
υπεράσπισης των κοινοβουλευτικών σταυλισμένων του "συνταγματικού τόξου" με το πράσινο φόντο, παρατηρώ, ότι αρκετοί πολίτες καταφέρθηκαν με οργή κατά της αοιδού Δέσποινας Μαλέα (βλέπε Βανδή), η οποία στην κόντρα της με το Νότη Σφακιανάκη, έσπευσε να συγκρίνει, εμμέσως πλην σαφώς, τους νόμιμους Έλληνες μετανάστες των περασμένων δεκαετιών, προσκεκλημένους στις... χώρες φιλοξενίας τους, κατά κανόνα, με τις ορδές των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα.
Η σελίδα της στο facebook "βούλιαξε" από τις "καυστικές" παρατηρήσεις αγανακτισμένων Ελλήνων. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μέχρι σήμερα υπάρχουν 1.180 περίπου σχόλια στη προσωπική της σελίδα.
Αλλά και πάλι, η στάση της κυρά Δέσποινας να μην σβήσει μηνύματα και να μην κλειδώσει τη σελίδα της, ώστε να σταματήσει η δυνατότητα αρνητικών σχολίων, δεν είναι λίγο αξιοπερίεργη; Τί ψάχνει;
Μήπως από αύριο, πρόκειται να εργαστεί σε δημοσκοπική εταιρεία και προπονείται στα γκάλοπ;
Διαβάστε παρακάτω ενδεικτικά, μερικά από τα πολλά αρνητικά σχόλια, μέσα από το πλήθος και των αρκετών, είναι αλήθεια, σχολίων συμπαράστασης:
· Κυρία Βανδή συνέχισε να τραγουδάς για την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχουν αυτοκτονίες, δεν υπάρχει κρίση, δεν υπάρχει ανέχεια, δεν υπάρχει φτώχεια, δεν υπάρχει ψευτιά, δεν υπάρχει λαμογιά, υπάρχει <Δημοκρατία>. ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

· Άλλο μετανάστης κι άλλο ΛΑΘΡΟμετανάστης κυρία ΜΑΛΕΑ...

· Και επειδή οι γονείς σου ήταν μετανάστες, τί μ'αυτό; τί θες να μας πεις ρε Δέσποινα γιατί μας τα μπερδέυεις τώρα;

· Άσε μας κουκλίτσα μου, μετά από αυτό, ποιος θέλει να ακούσει εσένα;

· Καλύτερα να πιάνεις τα μικρόφωνα μόνο για να μας διασκεδάζεις γιατί για κουβέντα, να ξέρεις, δεν είσαι…

· Ακούω την κ. Βανδή και μου αρέσουν τα τραγούδια της. Αλλά εδώ δείχνει ότι η κ. Βανδή -δεν ξέρω και δεν ξέρει κανείς- για ποιό λόγο τα λέει αυτά, παρότι ζει πολύ καλά με τα χρήματα που παίρνει και δεν φαίνεται να την έχει ακουμπήσει η οικονομική κρίση. Αλλά ας δει στις γύρω φτωχογειτονιές τι γίνεται!

· Τί να κάνουμε κ. Μαλέα, άλλοι ανεβαίνουν με τον κ@λο τους όπως του λόγου σου και άλλοι με την στάση ζωής τους.

· Αν γίνεται και να μην ξανατραγουδήσεις θα μας έκανες μεγάλη χάρη...

· Οι απόψεις του Σφακιανάκη είναι γνωστές εδώ και χρόνια...δεν είναι υποκρισία Δέσποινα;

· Μετά το «ρεσιτάλ δημοκρατίας», ξεκίνα και για τις αποδείξεις των αμοιβών στα μπουζούκια και τα μαύρα λεφτά των τραγουδιστών, για να γελάσουμε λίγο παραπάνω…

· Ω με τι ασχολείστε...βλέπω η κυρία Μαλέα - Βανδή, που κάνει αρπαχτές δεξιά κι αριστερά για τα φράγκα, δεν χάνει καμιά ευκαιρία να διαφημίσει το όνομα της λίγο παραπάνω...

· Έχετε μερικοί την άποψη, ότι είναι πολύ καλή τραγουδίστρια. τί να πουν κι' άλλες καλύτερες.

· Και αφού μας λέει ότι είναι τόσο πατριώτισσα, γιατί κάνει συνεχώς αρπαχτές και δεν κάνει τρείς - τέσσερις συναυλίες με φιλανθρωπικό σκοπό, έστω για την ΑΕΚ…

Αυτά τα ολίγα Νικολάκη μου για την κυρά Δέσποινα Μαλέα, που την βράβευσες σήμερα και έπλεξες το εγκώμιό της αρκούντως για τη στάση της μέσα από την συχνότητά σου στον Realfm.
Κι' εμείς Νικολάκη μου μπορεί να είμαστε ή και να ήμασταν νεοδημοκράτες, αλλά όχι της σημερινής ΠΟΛ.ΑΝ - ΝΔ - ΠΑΣΟΚ. των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου.
Το πλατύ ελληνικό κοινό, σε θεωρούσε περίπου, αντικειμενικό, μέχρι πριν λίγο καιρό, που ήσουν εγκρατής, αλλά αυτό πλέον ανήκει στο ...κάποτε!
Επίσης, ο σοφός λαός λέει ότι: "Θέλει η πουτ@ν@ κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει…".
Επομένως, μην παρασύρεσαι από νεοδημοκρατικό αυθορμητισμό και αποκαλύπτεσαι, διότι εκτίθεσαι αμετάκλητα… Ναι Νικολάκη μου, εκτίθεσαι (συν τοις άλλοις) και ανεπανόρθωτα...

Ντίνος Μπάνος
http://taxalia.blogspot.gr/

1 σχόλιο

  1. Αυτός ο μπούλης θέλει να τις αρπάξει από χρυσαυγίτες για να το παίξει επαναστάτης αλλά δε θα του κάνουμε τη χάρη! Πιο ΜΑΛΑΚΑΣ πεθαίνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.