Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΣΚ@ΤΟΤΟΥΡΚΟΙ...!!! ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΣΕ Η ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΝ ΚΡΗΤΗ.... ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΗΤΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΜΑΣ...!!!

Σήμερα οι Αντιαεροπόροι έδειξαν τι μπορούν τα κάνουν αν τους αφήσουμε .... ΄ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ-2013΄ Αστραπιαίο lock και άμεση βολή με επιτυχί...

Σήμερα οι Αντιαεροπόροι έδειξαν τι μπορούν τα κάνουν αν τους αφήσουμε .... ΄ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ-2013΄

Αστραπιαίο lock και άμεση βολή με επιτυχία 100% ,άφησαν άφωνους τους Αρχηγούς που παρακολουθούσαν τις βολές των Κ/Β HAWK και OS/AK απο το ψηλότερο σημείο του ΠΒΚ !

Δεν γνωρίζουμε αν η πρόκριση της Εθνική μας έπαιξε και αυτή τον ρόλο της αλλά οι πανηγυρισμοί των Αντιαεροπόρων της 181 ΜΚ/Β ότον πυροδοτήθηκε το βλήμα θύμιζαν Ρουμανία!


Χαμογελώντας πλατιά ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος απόλυτα ικανοποιημένος απο τις βολές ,βλέπεις η 181 ΜΚ/Β ήταν η Μονάδα του, που έκανε τη βολή εξηγούσε στον Α/ΓΕΑ και στον Α/ΑΤΑ τι θα πάθουν οι Τούρκοι χειριστές όταν βρεθούν στο στόχαστρο του συστήματος ''ΧΩΚ''

 ''Ο Διοικητής του ΠΒΚ Ταξίαρχος Σκυλάκης Λάζαρος κατα την ενημέρωση των Αρχηγών !

Για αν μην αδικήσουμε και τους Χειριστές του συστήματος OS/AΚ που χρόνια τώρα δεν καταλαβαίνουν πολλά πολλά ... έδειξαν και αυτοί τα δόντια τους !

Οι Φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές και αποκαλυπτικές !
 

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση και του Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγου Ευστάθιου Πανυτσίδη, μετέβη στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ) όπου παρακολούθησε την εκτέλεση τακτικών βολών Κ/Β HAWK και OS/AK, στα πλαίσια της άσκησης ΄΄ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ-2013΄΄.

-------------

1 σχόλιο

  1. Με τους γελοίους στρατιωτικούς που έχουμε δεν θα χάσουμε μόνο το 40% της πατρίδος αλλά το 80%. Οι ασκήσεις γίνονται για να παίρνουν τα ΤΙΠΟΤΑ τα εκτός έδρας χρήματα.Οι χειριστές των πάντων είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ και όχι τα παχύσαρκα πουλερικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.