Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑΥΜΑ...!!! "ΑΡΧΕΙΟΜΑΡΞΙΣΤΕΣ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ 70%...!!!

ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ... ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ....


ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ... ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ... ΟΧΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ... ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥΣ... ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ -ΚΙ ΕΝΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΧΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 70%-  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ:

Η παρούσα δημοσκόπηση από τις πρώτες πρωινές ώρες τις 18 Νοεμβρίου 2013 δέχεται επίθεση που συντονίστηκε από την εφημερίδα Στόχο. Ως εκ τούτου τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης όπως έχουν τώρα διαμορφωθεί δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Το Κανάλι αποφάσισε να επαναφέρει τα πράγματα στην τάξη και αποφάσισε να αποκλείσει την ΧΑ από αυτήν την δημοσκόπηση λέγοντας ότι πριν την επίθεση κατέγραφε 14%.

ΤΟ ΛΥΣΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...!!! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ - ΜΑΟΪΣΤΕΣ ΕΔΩ!

-------------

4 σχόλια

  1. Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι πως το "άλλο" κόμμα, είναι δεύτερο, και ανεβαίνει ασταμάτητα.
    Συνεχίζονται τα εγκεφαλικά, μέρος β'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pantws proto komma einai to allo.opote katalavainoume k pali polla pragmata parolou pou gia mia akomh fora thn vgalane thn x.a.den toys xalase!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγο θα βγάλουν και τον ΛΑ.Ο.Σ απο επιλογή,δεν τους χάλασε επίσης που έχει 13,96%

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.