Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;;; 53ΧΡΟΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ...!!!

Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που έκανε ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής ενώ μέλος τη...


Εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που έκανε ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ στους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής ενώ μέλος της ήταν και ένας εκπαιδευτικός 53 ετών, συνολικά συνελήφθησαν έξι μέλη της οργάνωσης.

Σε βάρος τους , αλλά και σε δύο ακόμη συνεργούς τους που αναζητούνται, καθώς και σε έναν 29χρονο, που είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Επιπλέον , όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 23χρονος «αρχηγός» της οργάνωσης, τον Απρίλιο του 2013, απέδρασε από κατάστημα κράτησης και σε βάρος του σχηματίστηκε, επιπλέον, δικογραφία για «Απόδραση κρατουμένου».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι εννέα κατηγορούμενοι, από τα μέσα Ιουλίου, διέπραξαν τέσσερις ληστείες και μία απόπειρα, σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ενώ για την επίτευξη του σκοπού τους κατείχαν οπλισμό, πυροβόλα όπλα και πολεμικά τυφέκια τύπου καλάσνικοφ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι, που χρησιμοποιούσε ο 23χρονος ως κρησφύγετο, στα Βρασνά Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν δύο καλάσνικοφ και ένα πιστόλι κρότου.

Επίσης, συνελήφθη μια 22χρονη για υπόθαλψη εγκληματία, αφού κατά το χρονικό διάστημα μετά την απόδραση του 23χρονου, του παρείχε κατάλυμα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο συνεργών τους καθώς επίσης και για την διακρίβωση συμμετοχής των μελών της οργάνωσης και σε άλλες περιπτώσεις ληστειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.