Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ... ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑΝ ΜΑΛ@ΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ ΜΙΑ 17ΧΡΟΝΗ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ 20.000 ΕΥΡΩ...

Δεν έμειναν για πολύ ασύλληπτοι οι δυο Αλβανοί που είχαν παρασύρει σε ενέδρα έναν 67χρονο σε ερημική αγροτική τοποθεσία στην Βαρβάσαινα ...


Δεν έμειναν για πολύ ασύλληπτοι οι δυο Αλβανοί που είχαν παρασύρει σε ενέδρα έναν 67χρονο σε ερημική αγροτική τοποθεσία στην Βαρβάσαινα Ηλείας, με «δόλωμα» μια 21χρονη Ελληνίδα που του προσέφερε -δήθεν- την ανήλικη αδελφή της η οποία θα του χάριζε αξέχαστες ερωτικές στιγμές.

Οι δράστες, ένας 31χρονος και ένας 17χρονος, συνελήφθησαν στον Πύργο από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας, μετά από εντάλματα σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής Ηλείας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, ενώ ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες. Στην αποκάλυψη των στοιχείων τους είχαν οδηγήσει η 21χρονη, που μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα και 17χρονη αδελφή της η οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Το περασμένο Σάββατο, η μεγαλύτερη αδελφή παρέσυρε τον ηλικιωμένο παριστάνοντας τη μαστροπό της μικρότερης σε ένα σημείο όπου καραδοκούσαν οι δυο Αλβανοί. Εκείνοι πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του, τον χτύπησαν και του άρπαξαν τα 20.000 ευρώ που είχε μαζί του. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή μαζί με την «πέτρα του σκανδάλου» με αυτοκίνητο στο όποιο τους περίμενε ένας 55χρονος ομοεθνής συνεργός τους ο οποίος αναζητείται ακόμη.

2 σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ.....ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ.....ΟΛΛΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.