Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΜΕ G3 ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ... ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ...!!!

Απίστευτο οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Λεμεσό. 32χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του, τ...

Απίστευτο οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Λεμεσό. 32χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του, τραυμάτισε τη 10χρονη κόρη τους και ακολούθως έθεσε τέρμα στη ζωή του, μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών τους.
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10 το βράδυ, όταν ο 32χρονος επισκέφθηκε το πατρικό της 27χρονης εν διαστάσει συζύγου του, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα με τα τρία ανήλικα παιδιά τους (10 ετών, 6 ετών και 3 μηνών) και την μητέρα της. Έχοντας μαζί του πυροβόλο όπλο της Ε.Φ, τύπου G3, ο 32χρονος διαπληκτίστηκε με την 27χρονη, την οποία ακολούθως πυροβόλησε θανάσιμα, τραυματίζοντας παράλληλα και την 10χρονη κόρη του στο χέρι, ενώ στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του με ένα πυροβολισμό στο κεφάλι. Στο άκουσμα των πυροβολισμών έτρεξαν γείτονες και η μητέρα της 27χρονης, η οποία αντίκρισε τους δυο μέσα σε λίμνη αίματος και την εγγονή της τραυματισμένη να καλεί σε βοήθεια. Αμέσως κλήθηκε στη σκηνή ασθενοφόρο, το οποίο, σύμφωνα με το sigmalive.com, μετέφερε την 10χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στο δεξί της χέρι και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, η κατάσταση της είναι εκτός κινδύνου. Όπως εξάλλου δήλωσε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος μαζί με τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή, το θύμα φέρει αριθμών σφαιρών στο σώμα ενώ ο άνδρας, τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι, που οφείλεται σε αυτοτραυματισμό. Οι συγγενείς της 27χρονης εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι, το φονικό όπλο είχε πρόσφατα κατασχεθεί, μετά από καταγγελίες που έκαναν για το βίαιο και επικίνδυνο χαρακτήρα του, ενώ πριν από λίγες μέρες ο δράστης το παρέλαβε ξανά από την Αστυνομία.
Την απειλούσε...
Συνταρακτικές είναι οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση. Ο 32χρονος διατύπωνε απειλές κατά της ζωής της εν διαστάσει συζύγου του, η οποία είχε προχωρήσει σε καταγγελία στην αστυνομία, ζητώντας επανειλημμένα την προστασία της. Το φονικό όπλο, στρατιωτικό τυφέκιο, τύπου G3, είχε πρόσφατα κατασχεθεί από τον 32χρονο, μετά από καταγγελίες που έκαναν συγγενείς της κοπέλας για το βίαιο και επικίνδυνο χαρακτήρα του. Ωστόσο, στην συνέχεια το όπλο του επιστράφηκε.
Έφυγε και επέστρεψε με το όπλο
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 10 το βράδυ, όταν ο 32χρόνος επισκέφθηκε το σπίτι της πεθεράς του, στο οποίο διέμενε το τελευταίο διάστημα η εν διαστάσει σύζυγος του μαζί με τα παιδιά τους. Οι δύο τους φαίνεται πως λογομάχησαν έντονα, με αποτέλεσμα ο δράστης να εγκαταλείψει το σπίτι και να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα μαζί με το στρατιωτικό του τυφέκιο. Αφού όρμησε στο σπίτι, κατευθύνθηκε προς την αυλή και πυροβόλησε 4 φορές την γυναίκα του, μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών τους. Πανικόβλητη, η 10χρόνη κόρη τους άρχισε να τρέχει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από μια σφαίρα. Στη θέα της νεκρής συζύγου του, της τραυματισμένης κόρης του και των άλλων δύο του παιδιών να κλαίνε, ο 32χρόνος έθεσε τέρμα στη ζωή του, με μία σφαίρα στο κεφάλι.
Έρευνα διέταξε ο ΥΠΑΜ για το G3
Έρευνα διατάχθηκε στην ΕΦ με αφορμή τη χρήση υπηρεσιακού όπλου G3 στο χθεσινοβραδινό φονικό στη Λεμεσό. Παράλληλα εντός των ημερών συγκαλείται σύσκεψη για το θέμα στο ΓΕΕΦ. Ο Υπουργός Φώτης Φωτίου ερωτήθηκε για το συμβάν μετά το πέρας της παρέλασης στη Λευκωσία. «Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει, έχω ζητήσει από ψες από τον αρχηγό της ΕΦ όπως διεξαχθεί έρευνα για να δούμε πώς έγινε το περιστατικό, αλλά πάνω από όλα εκείνο που πρέπει να προσέξουμε- και εντός των ημερών θα υπάρξει μια σύσκεψη στο ΓΕΕΦ- να δούμε ακριβώς προληπτικά πως μπορούμε να προσεγγίσουμε αυτό το θέμα», ανέφερε. Ο ΥΠΑΜ χαρακτήρισε το ζήτημα πολύ σοβαρό, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί τα όπλα αυτά να χρησιμοποιούνται για τέτοιες ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.