Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΦΟΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.!!!

Την ίδια ώρα που η μνημονιακή κυβέρνηση της δυστυχίας μας εκτελεί «συμβόλαιο θανάτου» της Χρυσής Αυγής, κατόπιν απαιτήσεως των διεθνών τ...


Την ίδια ώρα που η μνημονιακή κυβέρνηση της δυστυχίας μας εκτελεί «συμβόλαιο θανάτου» της Χρυσής Αυγής, κατόπιν απαιτήσεως των διεθνών τοκογλύφων (μηδέ των Ευρωπαίων εξαιρουμένων), η λυκοσυμμορία που ακούει στο παραπλανητικό όνομα «Ευρωπαϊκή Ένωση» ετοιμάζεται να κλείσει τα σύνορα της για τους Έλληνες που αναζητούν εργασία μετά από πρόταση Βρετανών, Ολλανδών και Σουηδών και τη σύμφωνη γνώμη των Γερμανών φίλων και εντολοδοτών του φον Αντωνάκη!

Πιο συγκεκριμένα, ζητούν να μπει πλαφόν στον αριθμό των εργαζομένων που θα μετακινούνται από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία και απειλούν όσες επιχειρήσεις τολμήσουν περαιτέρω «εισαγωγή» εργαζομένων από τις περιοχές αυτές με ποινικές κυρώσεις!

Μάλιστα, στην επιβολή του «πλαφόν» πρωτοστατεί η Σουηδή επίτροπος για θέματα Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Σεσίλια Μάλμστρομ, η οποία επανειλημμένως έχει απαιτήσει από τη γερμανόδουλη «κυβέρνηση» των Αθηνών να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή και να προωθήσει άμεσα τον λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νόμο, για να προστατεύσει τους Ασιάτες και Αφρικανούς λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας («Κατά την παραμονή μου στην Αθήνα πριν μια εβδομάδα συζητήσαμε και για το νομοσχέδιο. Απ’ ό,τι κατάλαβα σκοπεύουν να το προωθήσουν πολύ σύντομα. Έχει αργοπορήσει για διάφορους λόγους, αλλά θα κατατεθεί πολύ σύντομα στο κοινοβούλιο. Αυτό μου έχουν υποσχεθεί και εύχομαι να αποδειχθεί σωστό. Πρόκειται για ευρωπαϊκό δίκαιο»).
Μπράβο φον Αντωνάκη! Πάλι τα κατάφερες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.