Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ... ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ… ΑΛΛΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ!

Ο έρμος ο κτηνοτρόφος σχολιάζοντας τον καινούργιο φόρο που βάζει οι κυβέρνηση στα .. μαντριά είπε ότι το αστικό πολιτικό μας προσωπικό «είν...


Ο έρμος ο κτηνοτρόφος σχολιάζοντας τον καινούργιο φόρο που βάζει οι κυβέρνηση στα .. μαντριά είπε ότι το αστικό πολιτικό μας προσωπικό «είναι παλαβοί και δεν ξέρουν τι κάνουν».

Κάνει λάθος ο συμπαθής κτηνοτρόφος. Μια χαρά γνωρίζει τι πράττει η άθλια κυβέρνηση. Εφαρμόζει μια βάρβαρη πολιτική που την συναποφασίζει με την Ευρωπαϊκή Ένωση των μονοπωλίων.

Οι κραυγές απόγνωσης όμως «μας έχουν κάνει τριτοκοσμική χώρα», «συνειδητά μας κοροϊδεύουν», «είμαστε στο… τελευταίο όριο της εξαθλίωσης», κλπ είναι τόσο πραγματικές όσο και η διαπίστωση ότι είμαστε άξιοι της μοίρας μας, αφού ανεχόμαστε ουσιαστικά αδιαμαρτύρητα, από τους πολιτικούς εκπροσώπους του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου, να εξοντώνουν όλη την ελληνική κοινωνία.

Περαστικά μας!



-------------------

1 σχόλιο

  1. καταραμενη και τρισκαταρατη ολοι οι βολευτες τα παιδια τους και τα εγγονια τους που ψυφησαν αυτους τους τρισαθλειους νομους και φοροθς και παλη τρισκαταρατη γενεεσ πολλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.