Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑΓΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ... ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ...!

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ... Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας, αρχηγός κόμματος πρόκειται να περάσει τις πόρτε...


ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ...

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας, αρχηγός κόμματος πρόκειται να περάσει τις πόρτες των φυλακών Κορυδαλλού για να φυλακιστεί.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μαζί με τον Γιάννη Λαγό και τον Γιώργο Πατέλη,  θα οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Μαζί τους, στον Κορυδαλλό θα μεταφερθεί και η ανθυπαστυνόμος που κατηγορείται πως δήθεν ειδοποιούσε τη Χρυσή Αυγή για όσες γυναίκες του κόμματος εξέφραζαν τη λύπη τους για τη δολοφονία Φύσσα.

Η μεταγωγή τους, από τη ΓΑΔΑ στα κρατητήρια της οποίας κρατούνται από το περασμένη Σάββατο, θα γίνει (το πιθανότερο) στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, θα γίνει πριν τη δύση του ηλίου, προκειμένου να ετοιμαστούν οι φυλακές για την κράτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.