Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

(ΒΙΝΤΕΟ) ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΙΛΙΝΟΙΣ.

Αν και το συγκεκριμένο περιστατικό μετρά πάνω από έξι μήνες η άτυχη Κασάνδρα Φούερσταϊν ίσως τώρα να βρει δικαιοσύνη για όσα συνέβησαν τ...


Αν και το συγκεκριμένο περιστατικό μετρά πάνω από έξι μήνες η άτυχη Κασάνδρα Φούερσταϊν ίσως τώρα να βρει δικαιοσύνη για όσα συνέβησαν την ημέρα της προσαγωγής της σε αστυνομικό τμήμα του Ιλινόις, ύστερα από τη σύλληψη της γιατί οδηγούσε σε κατάσταση μέθης. Τον περασμένο Μάρτιο, η 47χρονη Κασάνδρα πέρασε την πόρτα ενός τοπικού αστυνομικού τμήματος. Αφού της έβγαλαν τα παπούτσια και της έκαναν τον απαραίτητο σωματικό έλεγχο την έβγαλαν από το κελί της για να τραβήξουν τις καθιερωμένες φωτογραφίες σύλληψης.


Για άγνωστο ακόμη λόγο και πριν βγουν οι φωτογραφίες ένας αστυνομικός προσπαθεί να την οδηγήσει πίσω στο κελί, εκείνη αντιστέκεται και όταν η σιδερένια πόρτα του κρατητηρίου ανοίγει την πετάει με ορμή πάνω στο τσιμεντένιο παγκάκι και η γυναίκα βρίσκεται να αιμορραγεί στο πάτωμα.

Αμέσως μετά την βίαιη πρόσκρουση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε ενώ χρειάστηκε σειρά πλαστικών επεμβάσεων για να αποκατασταθεί το πρόσωπο της. Το τραγελαφικό στην ιστορία είναι ότι μία από τους αστυνομικούς που ήταν στο κελί όταν έγινε το περιστατικό ήταν γυναίκα.

Η πρώτη της προσπάθεια να κινηθεί νομικά εναντίον των Αρχών δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα αφού δεν είχαν τα απαραίτητα στοιχεία και φυσικά οι άνδρες του τμήματος είχαν καταγράψει στα πρακτικά ότι ήταν μεθυσμένη, έφερνε συνεχώς αντίσταση και προσπάθησε να επιτεθεί στον αστυνομικό κάτι που οδήγησε στον τραυματισμό της.

Όμως τώρα πια το θύμα κρατάει στην κατοχή της το βίντεο - που ζήτησε και πήρε στα χέρια του ο δικηγόρος της – και που καταγράφεται κάθε του κίνηση από την στιγμή της σύλληψής της. Πλέον, αναμένεται να δικαιωθεί στο δικαστήριο και να πάρει αποζημίωση για τα τραύματα που υπέστη. Μάλιστα στο πλευρό της είχε από την πρώτη στιγμή τον δήμαρχο της πόλης όμως οι μαρτυρίες των αστυνομικών δεν άφηναν περιθώρια για περαιτέρω έρευνες.

Πηγή: Koolnews.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.