Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ...!!!

ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Π...

ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ...

Από. Κατσούρη Ιωάννη
Προς. Κον. Πάνο Καμμένο Πρόεδρο του Κινήματος Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Θέμα: παραίτηση από την θέση του Γραμματέα Μεταναστευτικού ΑΝ.ΕΛ.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ανακοινώσω την παραίτηση μου από την θέση του Γραμματέα Μεταναστευτικού, μετά από την διαφορά θέσεων που προέκυψαν με τον πρόεδρο του κινήματος, από την τελευταία ανακοίνωση για την ανέγερση η όχι τεμένους στον Βοτανικό και οπουδήποτε αλλού στην Ελληνική επικράτεια.

Μετά την διαδικτυακή ανακοίνωση της γραμματείας στην επίσημη σελίδα της στο facebook έδωσε εντολή σε στέλεχος του κινήματος να την κατεβάσει προτείνοντας μου να την αφαιρέσω και από αλλού.

Η Γραμματεία μεταναστευτικού με ευθύνη δική μου πήρε θέση διαφωνώντας με την ανέγερση Τεμένους η Τζαμιού σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Η Γραμματεία Μεταναστευτικού έχει καταθέσει προτάσεις για την επίλυση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, προτάσεις οι οποίες ήταν αποτέλεσμα μελέτης και προτάσεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για το πολύ μεγάλο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.!!

Οι προτάσεις της γραμματείας, ενώ έχουν κατατεθεί από την Δευτέρα 26-08-2013 δεν έχουν τύχει της δέουσας προσοχής ώστε να διαμορφωθούν οι θέσεις του κινήματος.

Μετά την αδιαφορία, την ολιγωρία να παίρνονται αποφάσεις και την διαφορά πλέον θέσεων για το Μεταναστευτικό και τα προβλήματα εσωτερικής ασφάλειας της χώρας που απορρέουν από αυτά, θεωρώ ότι ιδεολογικά δεν ανήκω πλέον στο κίνημα.

Οι προτάσεις μου θα δοθούν κάποια στιγμή στη δημοσιότητα ώστε να εκτιμηθούν και να αξιοποιηθούν ανάλογα από τους σοβαρά ενδιαφερόμενους.

Τέλος να υπενθυμίσω σε κάποιους ότι είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος πολύ πριν την δημιουργία του κινήματος και άρα όχι με ψήφους των ΑΝ.ΕΛ.

Κατσούρης Ιωάννης
Γραμματέας Μεταναστευτικού
Ανεξαρτήτων Ελλήνων

-------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.