Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ!

Βρίσκονται σε πανικό. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η απόφαση για… απόδοση κατηγορίας επί εσχάτης προδοσίας  στην «Χρυσή Αυγή». Θα...


Βρίσκονται σε πανικό. Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η απόφαση για… απόδοση κατηγορίας επίεσχάτης προδοσίας στην «Χρυσή Αυγή». Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αλλά είναι τραγέλαφος και ουσιαστικό άνοιγμα της πόρτας που οδηγεί στην κόλαση, η αλλαγή πλεύσης από την «κατηγορία» στην «Χρυσή Αυγή» περί «εγκληματικής οργάνωσης» (αν ήταν τέτοια, θα είχαν ήδη συλληφθεί όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη της οργάνωσης) στην νέα κατηγορία περί «εσχάτης προδοσίας».

Και είναι φυσικά αστείο να κατηγορούν οι ένοχοι απώλειας της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας της χώρας (μέχρι και ο προϋπολογισμός της χώρας «εγκρίνεται» από ξένους), οι άνθρωποι που συναίνεσαν στην είσοδο και στην λειτουργία νόμων που διαλύουν την οικονομία (τα περί success story αποτελούν το πρελούδιο ενός ενοχικού καθεστώτος που γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το αύριο), διαλύουν τις κρατικές δομές και υποδομές, διαλύουν την κοινωνία και εκθέτουν σε τεράστιους εθνικούς κινδύνους το σύνολο της χώρας.

Ποιοι, λοιπόν μπορούν να χαρακτηρίσουν ένα πολιτικό κόμμα ή μία ομάδα ανθρώπων ως φέροντες στοιχεία οργάνωσης που στοχεύει στην ανατροπή του πολιτεύματος και να χαρακτηρισθούν (νομίμως) με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας;


Προφανώς η παρούσα μορφή της δικαιοσύνης δεν δύναται να εξάγει τέτοια συμπεράσματα, αφού η δικαιοσύνη στην Ελλάδα ασχολείται με ποινικά και όχι πολιτικής μορφής αδικήματα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο να μπορεί να αποδώσει με σαφήνεια και νομιμότητα μία τέτοια κατηγορία. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολιτικοί «ταγοί», αφού οι ίδιοι έχουν φροντίσει να μην υπάρξει στην Ελλάδα ο θεσμός που θα μπορούσε να ελέγχει τη νομοθετική (κυρίως) και την εκτελεστική (δευτερευόντως) εξουσία, βάζοντας έτσι εμπόδια στην καταστρατήγηση του Συντάγματος και στην δημιουργία προϋποθέσεων καταστροφής της χώρας (αυτά που σήμερα βιώνουμε εξαιτίας εκείνων που προσποιούνται τους… διασώστες μας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.