Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕΣΙΤΑΛ ΕΒΡΑΙΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ...!!! "ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"...!!!

ΠΑΝΟ... ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ... ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ...;;; ΕΣΥ...;;; ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ...;;; «Οι κύριοι Β...

ΠΑΝΟ... ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΙΟΛΑΣ... ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ...;;; ΕΣΥ...;;; ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ...;;;


«Οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης είναι καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής». Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμένος, από τη Ζάκυνθο όπου βρίσκεται, επιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και στον υπουργό Υγείας αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο νησί του Ιονίου, μετά από συνάντηση που είχε με τοπικούς φορείς, ο κ. Καμένος επιτέθηκε σε Βορίδη και Γεωργιάδη λέγοντας: «Και οι δύο υπουργοποιήθηκαν επί Παπαδήμου με συμφωνία Σαμαρά- Βενιζέλου. Μην ξεχνάμε ότι ο κ. Βορίδης διαδέχτηκε τον κ. Μιχαλολιάκο στην προεδρία της νεολαίας της Ε.Π.Ε.Ν. και ο κ. Γεωργιάδης ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του ναζιστή Πλεύρη, πρώην αρχηγού της 4ης Αυγούστου και ο κύριος διακινητής του βιβλίου του, το οποίο χαρακτηρίστηκε από την διεθνή κοινότητα ως αντισημιτικό και ρατσιστικό».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιτέθηκε στη Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζοντάς την ως νεοναζιστική οργάνωση και τόνισε ότι αν είναι εγκληματική θα το κρίνουν οι δικαστές που χειρίζονται την υπόθεση.

Επιπρόσθετα τα βέλη του έστρεψε και στον Αντώνη Σαμαρά, κάνοντας λόγο για «κολοτούμπα» του πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι από πολέμιος του Μνημονίου έγινε, σε μια νύχτα, συνέταιρος του κ. Παπανδρέου και επισήμανε ότι η Ελλάδα λειτούργησε σαν «πυροκροτητής» της κρίσης σε όλη την Ευρώπη.

«Η κυβέρνηση θα αναγκαστεί θα λάβει νέα μέτρα, με μειώσεις μισθών και θα έχουμε και νέα μνημόνια, όπως είχα προβλέψει και τα προηγούμενα», σημείωσε ο κ. Καμένος, ενώ σχετικά με το «κούρεμα» του χρέους υπογράμμισε πως «η κ. Μέρκελ και ο κ. Σόιμπλε, τα "αφεντικά" του κ. Στουρνάρα, δεν θα δεχθούν "κούρεμα" του χρέους. Η λύση γι αυτούς είναι το "κούρεμα" των καταθέσεων, ακριβώς όπως έγινε στην Κύπρο».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σε μια μελλοντική κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ο κ. Καμένος απάντησε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε πρόγραμμα για όλα τα υπουργεία και είμαστε έτοιμοι, αν μας δώσει ο Ελληνικός λαός την ψήφο του. Στα θέματα εθνικής κυριαρχίας έχουμε σημαντικές διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνοντας ωστόσο πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει σημαντικές προόδους, απομονώνοντας εξτρεμιστικές φωνές από στελέχη του κόμματος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.