Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΚΑΜΙΝΗ, ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Φοβάται (την οργή του λαού…) να βγει στους δρόμους της Αθήνας ο λαθροδήμαρχος Καμίνης, κι έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια της διαπλεκόμενης ...

Φοβάται (την οργή του λαού…) να βγει στους δρόμους της Αθήνας ο λαθροδήμαρχος Καμίνης, κι έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια της διαπλεκόμενης πλουτοκρατίας, για να διαφημίσει την εκ νέου υποψηφιότητά του.

Έτσι, χθες βρέθηκε στο κανάλι του εφοπλιστή –και όχι μόνον- Αλαφούζου, όπου δήλωσε για μια ακόμα φορά ότι  θα κατέλθει στις δημοτικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος, αλλά είναι… ανοιχτός σε υποστήριξη από κόμματα. Αλλά μόνο του… συνταγματικού τόξου: «Δεν δέχομαι υποστήριξη από τη Χρυσή Αυγή. Δέχομαι υποστήριξη από οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα αν δεν υπάρχουν δεσμεύσεις οι οποίες θα με χειραγωγούν». Λες και υπήρχε ποτέ περίπτωση να τον υποστηρίξει η Χρυσή Αυγή!

Τέλος, ο… αδέσμευτος λαθροδήμαρχος της λυκοσυμμαχίας ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και λοιπών… ασιατο-αφρικανικών δυνάμεων, χαιρέτισε τη συμφωνία ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ για την αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, ελπίζοντας ότι μπορεί να υπάρξει μια ανάλογη συμμαχία και υπέρ της υποψηφιότητάς του:«Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση. Πρέπει σύσσωμο το δημοκρατικό στρατόπεδο να στρατευτεί. Τίθεται ζήτημα δημοκρατίας και πολιτεύματος». Κι εμείς το ελπίζουμε και το ευχόμεθα! Φέρτε μας Καμίνηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.