Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ"... ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...!!!

Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση διοργανώθηκε χθες στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από το κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων από αλκο...


Μια ξεχωριστή μουσική παράσταση διοργανώθηκε χθες στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από το κέντρο υποστήριξης εξαρτημένων ατόμων από αλκοόλ, ναρκωτικά, τζόγο και διαδίκτυο ΟΑΣΙΣ.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και συνιδρυτής του ΟΑΣΙΣ Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος συμμετείχε στη διοργάνωση, άνοιξε την ομιλία του λέγοντας: «Είμαι ο Γιάννης και είμαι αλκοολικός», επισημαίνοντας ότι τον Φεβρουάριο συμπληρώνει 23 χρόνια καθαρός.

Με τίτλο: «Κ. Π. Καβάφης: Απ' έξω και τραγουδιστά» η ομάδα «Καβάφης» του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου ταξίδεψε τους θεατές με τραγούδια Ελλήνων συνθετών σε ποίηση Καβάφη και ακούστηκαν μελοποιημένα ποιήματα του ποιητή σε συνθέσεις Μάνου Χατζιδάκι, Δήμου Μούτση, Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Θάνου Μικρούτσικου, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Σωκράτη Μάλαμα, Χρήστου Νικολόπουλου και Μπάμπη Κουλούρα.

Η «ψυχή της ομάδας» και εμπνευστής της παράστασης Μπάμπης Κουλούρας μάγεψε τους θεατές με την εξαιρετική του απαγγελία και τα τραγούδια του, ενώ η Νικολέττα Ρούσσου αφηγήθηκε στιγμές από τη ζωή του μεγάλου ποιητή.

3 σχόλια

  1. Μηπως ηθελε να πει 23 λεπτα καθαρος?γιατι για 23 χρονια δε τον κοβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ποσο καθαρός ειναι, φαίνεται αμέσως απο τα μούτρα του και τα κατα καιρούς λεγόμενά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εισαι ο Γιαννης και εισαι πουστης.Παλιοαδερφη ανθελληνα τουρκοφιλε αθεε μπουταρη τα μπουκαλια τα αδειαζες και τα εβαζες στον κ...ο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.