Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΑΣ! Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΠΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ , ΣΕ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!

Η 10η Σεπτεμβρίου έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμια ημέρα κατά των αυτοκτονιών! Ποιοι την καθιέρωσαν και γιατί, είναι μια άλλη κουβέντα! ...


Η 10η Σεπτεμβρίου έχει χαρακτηριστεί ως παγκόσμια ημέρα κατά των αυτοκτονιών! Ποιοι την καθιέρωσαν και γιατί, είναι μια άλλη κουβέντα! Δεν αποδεχόμαστε αυτές τις “παγκόσμιες ημέρες” αλλά επειδή με αφορμή αυτή, σήμερα βγήκαν δημοσιεύματα δυστυχίας, θεωρούμε επιτακτική την ανάγκη να γράψουμε δυο λόγια!

Βλέπετε, στην Ελλάδα του άφθονου ήλιου του υποθαλάσσιου και ορυκτού πλούτου, στην χώρα της ευτυχίας και της καλής διάθεσης, αυξήθηκαν σε μεγάλο ποσοστό οι αυτοκτονίες, λόγω της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων που επέβαλλαν και επιβάλλουν εθνοπροδότες και αποδέχονται “μπέρμπερυ” πολιτικοί!
Και αν παραδέχτηκε επιτέλους την δυσμενή θέση των Ελλήνων η ΕΛ. ΣΤΑΤ, και αν δίνει νούμερα αύξησης σε ποσοστό 47% σε σχέση με το 2007, για παράδειγμα, σίγουρα αυτά τα νούμερα είναι μεγαλύτερα…

Μείζον πρόβλημα για την ανθελληνική κυβέρνηση και το καθεστώς που κυβερνά, είναι η αυτοκτονία της δημοκρατίας- με τη μη ψήφιση π.χ. του αντιρατσιστικού νόμου ή τα θρησκευτικά ως ύλη που πρέπει να εξαιρεθούν από την διδασκαλία των μαθητών κατ’ εντολήν των Ρεπούση-δων – και όχι οι καθημερινές αυτοκτονίες των συμπατριωτών μας.

Σημαντικό για όλους αυτούς, είναι να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και όχι ότι χιλιάδες Έλληνες τρέφονται καθημερινά από τα συσσίτια (στην καλύτερη των περιπτώσεων) και από τα σκουπίδια που μαζεύουν οι γονείς τους!

Τους ενδιαφέρει η εφαρμογή των δυσβάσταχτων, αντιλαϊκών νόμων. Νόμοι που πεθαίνουν τους πολύτεκνους, νόμοι για την πρώτη κατοικία, νόμοι οι οποίοι καθημερινά πλήττουν τον Έλληνα πολίτη, ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.
Επειδή ακριβώς η Χρυσή Αυγή προέρχεται από τα λαϊκά στρώματα και προορίζεται για να υπηρετήσει το λαό, δε θα μπορούσε να μείνει στο απυρόβλητο και να μην ποινικοποιηθεί όπως καθετί ελληνικό και καθετί λαϊκό.
Στην Χρυσή Αυγή, πιστεύοντας στην έννοια του Έθνους και στην Εθνική Συνείδηση, δίνουμε την μάχη για αφύπνιση σε ιδεώδη που ξεφεύγουν από τα στενά όρια του υλισμού, που δημιούργησε το καπιταλιστικό σύστημα και έφερε σε δεινή κατάσταση την Ελληνική οικογένεια.

Η Χρυσή Αυγή, κόντρα στις ανόητες απαγορεύσεις τους, προσπαθεί μέσα από δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα με όσα μέσα διαθέτει, να βοηθήσει έστω και ελάχιστα στην επιβίωση Ελληνικών οικογενειών, σε μια καθημερινότητα που ομολογουμένως φαντάζει Γολγοθάς.

Και σε αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.