Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΒΙΝΤΕΟ... ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ MΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ... "ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΩΘΕΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΩΝ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"...!!

xryshaygh.com   Δήλωση Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου


xryshaygh.com Δήλωση Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου

2 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ..........ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τούτα να τους λέτε .........ΡΕ ΣΕΙς ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕς ΤΗς Χ.Α ....... ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΡΕ ΟΤΙ ΕΙς ΒΑΡΟΣ ΟΣΩΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΑς ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟς ΝΟΜΟΥ , ΕΚΡΕΜΕΙ ΑΠ ΤΙς 24\11\2011 ΤΩΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ..????? ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ ΌΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΟΥς ΠΡΟς ΨΗΦΙΣΗ ...........ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΡΕ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌς ΚΑΙ ΣΥΓΚΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥς ΠΟΥ ΣΑς ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑς ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟς ΝΟΜΟΥ??????? ΔΕΙΤΕΟ ..................Ο τότε Αντιπρόεδρος της βουλής Κ. Αποστολάτος ,προς τιμήν του στις 24\11\2011, μας ανακοίνωσε για πρώτη φορά επισήμως απ την έδρα της βουλής , οτι η πατρίδα βρίσκεται υπο την κατοχή του εχθρού .(η ανακοίνωση αυτη, έκτοτε , αποσιωπάται και υποκρυπτεται απ τους 300σιους πολιτικους . Εμεις πάντος ευχαριστούμε τον Κ .Αποστολάτο διότι μας ειδοποίησε έγκαιρα ώστε να προετοιμαστουμε και να μην πιαστούμε στον ύπνο αφενός και αφετέρου ,μας έδωσε την κατάλληλη ευκαιρία να προβούμε στα νόμιμα και στην τεκμυρίωση και την δικαιολόγηση σε εθνικό αλλά και σε διεθνές νομικό πλαίσιο της εφαρμογή στη πράξη ,του άρθρου 120 και την κατάθεση δικογράφου οπου όλοι οι ελληνες πολίτες καταθετουμε εγκαίρως . Ώστε να μην χάσουμε την ακίνητη υλική και την πνευματική μας περιουσία .Ενω εκτός των άλλων και την νομιμότατη πλέον άρνηση καταβολής φόρων και χρεών προς το υπο κατοχή ελληνικό δημόσιο μέχρι να τελεσηδικησει η δικογραφία εσχάτης προδοσίας δηλαδή , μεχρι να απελευθερωθεί η πατριδα .
    Κοινοποιήστε για να τα βλέπουν εκείνοι που έχουν δια της εγκληματικής των για την ανω δικογραφία σιωπής , καταστεί πλέον επίσημοι εχθροί της πατρίδος και της οικογενείας των . ... ( Δ Ε Ι Τ Ε ανοίξτε τη φωτο και διαβάστε τα σχόλια καθως υποχρεουμαστε απ το νομο να μην πληρώνουμε φόρους αρκει ο καθένας μας να προβει (με καταθεση σχετικου δικογραφου στην ενεργοποίηση του Αρθρου 120 οπου το οποίο, καλύπτει νομικά και ουσιαστικά τους πολίτες σε περιόδους όπως ετουτη . Περιόδους κατοχής και βίαιης κατάλυσης τού συντάγματος . https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200398359701480&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.