Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω των προσαγωγών μελών της Χρυσής Αυγής στη ΓΑΔΑ ζήτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Αστυνομία, ενόψει της αναμέτ...


Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω των προσαγωγών μελών της Χρυσής Αυγής στη ΓΑΔΑ ζήτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Αστυνομία, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης
Σε έκτακτη επικοινωνία με τις Αστυνομικές Αρχές για τα μέτρα ασφαλείας της αποψινής αναμέτρησης (20.30) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της «Λεωφόρου», ήρθαν άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι λόγοι είναι προφανείς, αφού στο «Τριφύλλι» θέλουν να προφυλάξουν τους οπαδούς που θα βρεθούν σήμερα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τυχόν απρόοπτα λόγω των εξελίξεων με τη Χρυσή Αυγή. Από εχθές όπου ξεκίνησε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ μέλη του κόμματος προσέρχονται στη ΓΑΔΑ με αρκετούς υποστηρικτές της παράταξης να βρίσκονται έξω από το κτήριο για λόγους συμπαράστασης.


protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Φλώροι αναρχομπαχαλάκηδες των βορείων προαστίων και κολωνακίου οι βάζελοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.