Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΛΙΩΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ... ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ...!

Σύμφωνα με το NafsClick συνελήφθη αργά το απόγευμα ο 42χρονος για το άγριο φονικό που έγινε το πρωί. Το πτώμα του θύματος, που είχε με...


Σύμφωνα με το NafsClick συνελήφθη αργά το απόγευμα ο 42χρονος για το άγριο φονικό που έγινε το πρωί.

Το πτώμα του θύματος, που είχε μεγάλο τραύμα στο κεφάλι, βρέθηκε από περαστικό στην περιοχή του Γριμπόβου, στο σημείο όπου γίνεται η εμποροπανήγυρη.

Οι αρχές δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη του 42χρονου άνδρα και να τον συλλάβουν για το φόνο. Μάλιστα, σύμφωνα με το NafsClick, ο 42χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του και να είπε ότι δολοφόνησε τον 50χρόνο ελαιοχρωματιστή, χρησιμοποιώντας τον σταυρό του αυτοκινήτου, εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται για το ξεβίδωμα των μπουλονιών.

Σύμφωνα με το nafpaktianews πληροφορίες λένε ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν φίλος με το θύμα και οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του, όταν αξιοποίησαν πληροφορίες για τις παρέες που είχε το θύμα, κατά το προηγούμενο βράδυ.

Οι δυο τους μάλιστα, λένε οι πληροφορίες, διασκέδασαν μέχρι αργά σε γνωστό μπαρ της περιοχής και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, υπήρξε διαφωνία με αποτέλεσμα το έγκλημα newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.