Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΝΟΤΙΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ...!

Διαβολικές συμπτώσεις Μετά τον Σκοπιανό διοικητή, η Λάρισα, έδρα της Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South Eastern European Brigade...


Διαβολικές συμπτώσεις

Μετά τον Σκοπιανό διοικητή, η Λάρισα, έδρα της Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (South Eastern European Brigade/SEEBRIG), πιο γνωστής ως «Βαλκανικής Ταξιαρχίας», ετοιμάζεται να υποδεχτεί και Τούρκο Ταξίαρχο ως το νέο διοικητή της.

Όπως σημειώνεται στην Τουρκική εφημερίδα «Αξάμ» και παρουσιάζεται από το “onalert.gr”, «για πρώτη φορά Τούρκος αρχηγός θα διοικεί μια Ταξιαρχία σε ελληνικό έδαφος», καθώς το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο της Τουρκίας στο πλάισιο των ετήσιων τακτικών κρίσεων που παραδοσιακά στη γείτονα πραγματοποιούνται κατά μήνα Αύγουστο, αποφάσισε και τοποθέτησε ως το νέο Διοικητή της SEEBRIG, που εδρεύει αυτήν την περίοδο στη Λάρισα, τον Τούρκο Ταξίαρχο Χακάν Εσέρ, ο οποίος θα βρίσκεται στη Λάρισα για μία διετία και μέχρι και το 2015. Ο προηγούμενος Διοικητής, Σκοπιανός Ταξίαρχος ήταν Διοικητής της δυνάμεως αυτής την περίοδο 2011-2013.

Σημειώνεται ότι η SEEBRIG, που αποτελεί Ευρωπαϊκή ειρηνευτική δύναμη αποτελούμενη από επτά κράτη-μέλη από την περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, έχει εκ περιτροπής διοίκηση από διαφορετικό κράτος διετούς διάρκειας και επίσης εκ περιτροπής άλλη έδρα για το Αρχηγείο της Δυνάμεως για τέσσερα χρόνια. Την περίοδο αυτή η έδρα είναι στην Ελλάδα με διοικητές διαδοχικά Σκοπιανό και Τούρκο.

Στόχος της Ταξιαρχίας είναι στα πλαίσια του ΝΑΤΟ να συμβάλλει στην ειρήνευση στα Βαλκάνια.

Λ.Σ.Μ parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.