Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΡΕΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ... ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ (ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ)

xryshaygh.com _  Η καλοκαιρινή ραστώνη συνδυασμένη με την πάγια νοοτροπία του βραδυκίνητου και ανίκανου ελληνικού δημοσίου (το οποίο έφερ...

xryshaygh.comΗ καλοκαιρινή ραστώνη συνδυασμένη με την πάγια νοοτροπία του βραδυκίνητου και ανίκανου ελληνικού δημοσίου (το οποίο έφεραν σε αυτήν την κατάσταση οι πολιτικάντηδες) έχει μετατρέψει τον "ναό της Δημοκρατίας" σε μια έρημη και εγκαταλελειμμένη πολιτεία. Τρεις μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο και οι μόνοι που κυκλοφορούν στους διαδρόμους της Βουλής είναι οι λιγοστοί φύλακες και οι συνεργάτες της Χρυσής Αυγής, καθώς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σε αντίθεση με όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" δεν κάνει διακοπές και συνεχίζει ακατάπαυστα τον πολιτικό Αγώνα.


Συνεργάτες μας ανακάλυψαν σήμερα πως το κτίριο του Κοινοβουλίου έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού, καθώς τα σημάδια εγκατάλειψης και αδιαφορίας των ιθυνόντων είναι εμφανή. Νεκρές κατσαρίδες υπάρχουν παντού στους διαδρόμους, ενώ έχουν χαλάσει και τα υδραυλικά σε δύο τουαλέτες. Στην μία μάλιστα, που βρίσκεται δίπλα από την αίθουσα της Γερουσίας, εκεί που πραγματοποιούνται οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων, τα νερά έχουν ξεχειλίσει, έχουν πλημμυρίσει την τουαλέτα και χύνονται μέσα στην αίθουσα.


Αυτό σημαίνει πως κανείς δεν έχει ελέγξει τις αίθουσες για αρκετές μέρες, καθώς παραμένουν ερμητικά κλειστές ή απλά όλοι αδιαφορούν και στέλνουν τον λογαριασμό των ζημιών και της σπατάλης στον Ελληνικό Λαό, καθώς είναι γνωστό πως ο προϋπολογισμός της Βουλής έχει πέσει έξω από λειτουργικές δαπάνες.

Συγχαρητήρια κ. Μεϊμαράκη! Όλα στη Βουλή λειτουργούν... ρολόι, όπως το ίδιο συμβαίνει άλλωστε και στην ξεχαρβαλωμένη χώρα του "success story" του κ. Σαμαρά.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.