Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΑΧΗ... ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΓΑΛΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟ...!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 476 Π.Χ. ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΤΑΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! ΔΕΙΤΕ Δ...


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 476 Π.Χ. ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΑΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΤΑΣΦΑΖΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! ΔΕΙΤΕ ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ... ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ...!



2 σχόλια

  1. Για φανταστείτε ρε παιδιά στην θέση αυτών των ηρώων να ήταν οι σημερινοί δωσίλογοι τουρκογερμανοτσολιάδες. Στην θέση του Παυσανία λ.χ ο Σαμαράς και του Θεμιστοκλή ο .....Βενιζέλος. μπρρρρρρρρρρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξεχνάμε και την ναυμαχία-απόβαση στην Μυκάλη της Μικράς Ασίας την ίδια ημέρα με την μάχη των Πλαταιών, όταν ο Ξάνθιπος ο πατέρας του Περικλή και οι ελληνικές ναυτικές δυνάμεις κατετρόπωσαν τους βαρβάρους απελευθερώνοντας τις ελληνικές πόλεις της Μικρασίας!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.