Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ...;;; ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ...!!!

Μέχρι πριν από μερικά χρόνια ο χορός σε στύλο αποτελούσε ταμπού, καθώς συναντιόταν σε νυχτερινά μαγαζιά και "δασκάλες" του είδ...


Μέχρι πριν από μερικά χρόνια ο χορός σε στύλο αποτελούσε ταμπού, καθώς συναντιόταν σε νυχτερινά μαγαζιά και "δασκάλες" του είδους ήταν οι γυναίκες που έκαναν στριπτίζ, καθώς αναμφίβολα ο συγκεκριμένος χορός προσδίδει σεξαπίλ και αισθησιασμό.

Σήμερα, το pole dancing διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στα άλλα ολυμπιακά αθλήματα, ενώ δεν είναι απίθανο να το απολαύσουμε στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Η Φλορέντζα Πιζάνις, επικεφαλής της τεχνικής επιτροπής της διεθνούς ομοσπονδίας του αθλήματος, υποστηρίζει πως εξετάζεται η εφαρμογή αυστηρότερων και σαφέστερων όρων, ώστε το άθλημα να γίνει σεβαστό. Η Πιζάνις έχει συντάξει τους "κανόνες" που για πρώτη φορά εφαρμόστηκαν στο πρωτάθλημα του Λονδίνου τον Ιούλιο.

Μεταξύ άλλων, απαγορεύεται διά ροπάλου ο προκλητικός χορός με ερωτικά στοιχεία ή η χρήση στοιχείων στο κοστούμι του αθλητή που δεν είναι "σταθερά αναρτημένα" επάνω του ή άλλων αξεσουάρ, καπέλων κλπ.

Ελεύθερος Τύπος - seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.