Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΙ ΡΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ... ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ... ΠΗΡΑ ΑΝΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...

Μπήκα αναγκαστικά στη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης" τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος μιλώντας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδα...

Μπήκα αναγκαστικά στη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης" τόνισε ο Ευ. Βενιζέλος μιλώντας στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος και επεσήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στην κυβέρνηση με ικανά στελέχη.

Όπως είπε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ συγκυβερνούν, όμως στη Βουλή αναζητούν ευρεία συναίνεση. Ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι υπάρχουν μεγάλες ιδεολογικές διαφορές ανάμεσα στα συνεργαζόμενα κόμματα.

"Στην Ευρώπη κυριαρχεί η δεξιά. Είναι μια δεξιά Ευρώπη" σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. "Για αυτό έχει μεγάλη σημασία να ριζοσπαστικοποιήσουμε τον λόγο των σοσιαλιστών" ανέφερε μεταξύ άλλων και μίλησε για συμμαχία του νότου.

"Το ΠΑΣΟΚ είναι εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και αποδείχθηκε στην πράξη" ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την συγκρότηση της δικομματικής κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι αυτό έχει καταγραφεί ανεξάρτητα από φωτογραφίες της στιγμής που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. "Αυτό οφείλεται σε εσάς. Για πολλοστή φορά" είπε ο κ. Βενιζέλος.

Όπως είπε η κυβέρνηση έχει μπροστά της ακόμη τρία χρόνια. "Δεν θα γίνει κανένα παιχνίδι πρόωρων εκλογών. Έχουμε δεσμευτεί για αυτό" τόνισε.

"Οι κυβερνήσεις πέφτουν όταν χάνουν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Αυτό διασφαλίζει την σταθερότητα. Η ψήφος σας, το κουράγιο σας" υπογράμμισε.

Για την προγραμματική συμφωνία ξεκαθάρισε ότι αυτή θα είναι αναλυτική και θα αφορά δράσεις συγκεκριμένες για κάθε υπουργείο. "Θέλει δουλειά, επιμονή" είπε. defencenet.gr

2 σχόλια

  1. αβρακος βρακι δεν ειχε κι οταν τοβρε τοχεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραβάτε με και ας κλαίω εννοεί το παιδοβούβαλο!! τι λες ρε πίτουρα γ@@ώ το σπ@@τι σου βρωμοπροδότη!! Φύγε τώρα ρε ολετήρα της Ελλάδος. Δεν θα μας λείψεις ουδόλως!!να είσαι σίγουρος. Ουστ βρωμ@@π@@στα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.