Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ... ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ... ΑΠΟ ΥΠΟΠΤΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΑΘΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ!!!

Σε ένα μονόκλινο δωμάτιο στην απομονωμένη πτέρυγα Κ5 του νοσοκομείου Άγιος Σάββας, μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το Εφετείο όπου δικάζετ...

Σε ένα μονόκλινο δωμάτιο στην απομονωμένη πτέρυγα Κ5 του νοσοκομείου Άγιος Σάββας, μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το Εφετείο όπου δικάζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες η Βίκυ Σταμάτη.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου εισήχθη στο νοσοκομείο στις 25 Ιουνίου και υπεβλήθη σε αφαίρεση όζων από το στήθος της. Ο θάλαμος στον οποίο νοσηλεύεται βρίσκεται στον 4ο όροφο του νοσοκομείου αλλά δεν είναι ένα δωμάτιο στο θάλαμο Πλαστικής Χειρουργικής, αλλά ένα μονόκλινο στο κτίριο Κ5. Επί 24ωρου βάσης φρουρείται ενώ οι αρμόδιοι επέλεξαν να τη μεταφέρουν εκεί γιατί το δωμάτιο είναι απομονωμένο σε σχέση με τους άλλους, πολυσύχναστους θαλάμους, γράφει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα της Κυριακής.

Ο Άγιος Σάββας βρίσκεται μόλις ένα οικοδομικό τετράγωνο μακριά από το Εφετείο, όπου δικάζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος και σύμφωνα με την εφημερίδα, η Βίκυ Σταμάτη ενημερώνεται από συγγενείς και δικηγόρους για όσα γίνονται στη δίκη αλλά και όσα γράφονται για εκείνη και την κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Star ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας, η Βίκυ Σταμάτη «είναι σε πολύ άσχημη -από πλευράς ιατρικής αντιμετωπίσεως- κατάσταση. Σήμερα έκανε μετάγγιση αίματος, δημιουργήθηκε μια επιπλοκή και υπάρχει δυστυχώς θολό τοπίο, το οποίο προσπαθούν οι γιατροί να αντιμετωπίσουν».

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, υποβλήθηκε σε αφαίρεση όζων, οι οποίοι ήταν καλοήθεις. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι αλλοιώσεις και όζοι στο στήθος της Βίκυς Σταμάτη μαρτυρούσαν επί μακρόν χρήση αμφιλεγόμενων ή και απαγορευμένων από τον ΕΟΦ ουσιών για την τόνωση και την αύξηση του στήθους.

Πηγή: newsit

2 σχόλια

  1. ΩΡΑΙΟ ΚΟΛΙΕΔΑΚΙ ΜΩΡΗ ΑΡΧΙΒΛΑΧΑΡΑ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ.... ΚΑΚΟ ΨΩΦΟ ΚΩΛΟΠΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλο ψοφο πατσαβουρα!περναγες καλα οταν αγοραζες 5000 ευρο κουρτινες και το επαιζες κυρια ε?ηθελες και καινουργιες μπαλες για το τζοβενο ε?ολα εδω θα τα πληρωσεις σκυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.