Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΑΛΣΑΜΟ ΚΑΙ ΤΣΙΡΟΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΕΝΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΑΠΟ... ΜΙΧΕΛΑΚΗ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΓΑΜΠΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ...

«Κουράγιο δήμαρχε!», έγραψε στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο δήμα...


«Κουράγιο δήμαρχε!», έγραψε στο twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. "Ο Καμίνης είναι από τους λίγους που τα βάζει με συμφέροντα και συντεχνίες για αυτό και τον χτυπούν. Κουράγιο δήμαρχε! Οι Αθηναίοι σε στηρίζουν", έγραψε στο twitter ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Το ΠΑΣΟΚ καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τη βίαιη επίθεση κατά του Δημάρχου Γιώργου Καμίνη μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της ΚΕΔΕ», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει: «Τέτοιες ενέργειες πλήττουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και υπονομεύουν τον κοινωνικό διάλογο».

Αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο υπουργός εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο την απρόκλητη επίθεση εναντίον του Δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη. Επικοινώνησα ήδη μαζί του και του εξέφρασα την συμπαράστασή μου. Οι δράστες πρέπει να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη".


1 σχόλιο

  1. Τόσο πολύ στηρίζουν οι Αθηναίοι την λαθρολάγνα λουλού που αν βγει έξω μόνη της θα την μαζεύουν με σακούλες.
    Έγραψε πάλι ο γαμπρός της μητσοτάκενας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.