Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΩΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑΣ - ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Αβανταδόρικη συνέντευξη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία (αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις…) δίνει σήμερα ο mister Tsipras και στην προβοκατόρικ...


Αβανταδόρικη συνέντευξη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία (αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις…) δίνει σήμερα ο mister Tsipras και στην προβοκατόρικη ερώτηση «Θεωρείτε πιθανό το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή;», απαντά ως εξής:

«Θα το θεωρούσα βέβαιο αν τους έβγαιναν τα κουκιά. Το είπε και ο κ. Πολύδωρας, αλλά και στενότατοι συνεργάτες του πρωθυπουργού, οι κ.κ. Μπαλτάκος και Φαήλος Κρανιδιώτης. Δυστυχώς, η ηγεσία Σαμαρά έχει πάει την κοινοβουλευτική Δεξιά δεκαετίες πίσω, πιο κοντά στον μετεμφυλιακό της εαυτό, παρά στη ΝΔ της μεταπολίτευσης. Ελπίζω, όμως, ότι ο δημοκρατικός κόσμος και τα δημοκρατικά στελέχη που βρίσκονται στη ΝΔ κάποια στιγμή θα αντιδράσουν και θα εκφραστούν ανοιχτά».

Ωραίο το παραμυθάκι του, το οποίο βολεύει και την ΝΔ (που νομίζει ότι με τέτοια φτηνά κολπάκια και ανεύθυνες διαδόσεις περί συνεργασίας με την Χρυσή Αυγή θα αποτρέψει τους τίμιους πατριώτες ψηφοφόρους της να λακίσουν), αλλά η αλήθεια είναι πως το τελευταίο χαρτί του συστήματος θα είναι μια «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Το… μαρτύρησε τις προηγούμενες ημέρες και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τσατσόπουλος, αλλά η «αντικειμενική» Ελευθεροτυπία δεν του τη σχετική ερώτηση. Προφανώς, δεν ήταν μέσα στη συμφωνία για τη συνέντευξη.

Κατά τα άλλα, ο mister Tsipras ύμνησε για δεύτερη φορά αυτή τη βδομάδα τον εθνικό ολετήρα Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και ολίγον (όσο πατάει η γάτα) τον κουφό εθνάρχη Καραμανλή:

«Ο στόχος του (Σ.Σ. του Μ. Βορίδη) ήταν η περίοδος της αλλαγής, δηλαδή η περίοδος της ηγεμονίας των προοδευτικών δυνάμεων στη χώρα. Ανεξάρτητα από την πολιτική εκτίμηση που κάνει η αριστερά για εκείνη την εποχή, υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο δεδομένο: ότι τότε τελείωσε ουσιαστικά ο εμφύλιος και σταμάτησε ο φόβος του χωροφύλακα και του φακελώματος. Οι συνθήκες, βέβαια, ήταν ήδη ώριμες, και αυτό το πιστώνουμε και στη μεταπολιτευτική θητεία του Κ. Καραμανλή.

Τέλος, στην ερώτηση «Θα έχετε ακούσει να σας καταλογίζουν ότι έχετε τη συμπάθεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Ότι η αμερικανική κυβέρνηση βλέπει θετικά τον ΣΥΡΙΖΑ, σαν μελλοντική κυβέρνηση…», ο… leader of SYRIZA απάντησε με (βορειοπολικό) χιούμορ:

«Επίσης, έχω ακούσει ότι μας χρηματοδοτεί ο Τζορτζ Σόρος και μας υποστηρίζουν οι εξωγήινοι… Αυτό που είπαμε εμείς είναι ότι οι ΗΠΑ αντιμετώπισαν την κρίση με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι η ΕΕ. Στις ΗΠΑ επέλεξαν να τυπώσουν χρήμα…».

Μη συνεχίζεις mister Alexi, καταλάβαμε…

(ΥΓ): Και βέβαια, ούτε έναν επιθετικό χαρακτηρισμό για τον Σόρος (π.χ. «τοκογλύφος», «διεθνής κερδοσκόπος» κ.τ.λ., δεν έδωσε το American boy, τουλάχιστον να μας κλείσει τα στόματα…

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.