Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ...;;; "ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ" ΛΕΕΙ... ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...

ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΟΝ; Αντίθετος με τις παραιτήσεις δημάρχων ή δημοτικών συμβούλων λόγω της κατάργησης της δημοτικής αστυνομίας ...

ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΕΤΟΙΟΝ;

Αντίθετος με τις παραιτήσεις δημάρχων ή δημοτικών συμβούλων λόγω της κατάργησης της δημοτικής αστυνομίας εμφανίζεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. "Δεν θα τους κάνω τη χάρη να παραιτηθώ για να διορίσουν τους δικούς τους και να κάνουν τη δουλειά τους. Θα συνεχίσω τον αγώνα" λέει.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο κ. Μπουτάρης δηλώνει "πάντα έτοιμος" για την Κεντροαριστερά. "Αν παρουσιαστεί η ευκαιρία για ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, εγώ θα είμαι εδώ και θα στηρίξω την προσπάθεια", τονίζει. Αλλά, όπως παραδέχεται, ακόμη δεν έχει εμφανιστεί τέτοια κίνηση.

1 σχόλιο

  1. Κάποιοι μητροπολίτες πρίν σαράντα χρόνια, εισηγήθηκαν στον τότε πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να παραιτηθεί. Εκείνος αντέδρασε έντονα. Μετά από μακρές αντιπαραθέσεις τους απάντησε γραπτώς ότι εάν εσείς επιμένετε, τότε εγώ θα παραιτηθώ. Από τότε μέχρι σήμερα κάποιοι τον περιμένουν ακόμα να παραιτηθεί (!).
    Έτσι και οι δήμαρχοι σήμερα. Σίγουρα θα παραιτηθούν. Εσείς μήν φάτε. Περιμένετε τους για να παραιτηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.