Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΕΙΣ...

Ε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...  Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 10 το πρωί θα γίνει η τρίτη και φαρμακερή «προσπάθεια» από την Γε...


Ε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ... 

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 10 το πρωί θα γίνει η τρίτη και φαρμακερή «προσπάθεια» από την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων για να βρεθεί ο ανάδοχος που θα αναλάβει να κατασκευάσει στον Βοτανικό το πολυθρύλητο πλέον ισλαμικό τέμενος.

Σε ανακοίνωση της αρμόδιας υπηρεσίας ανακοινώθηκε πως στη χθεσινή δεύτερη δημοπρασία δεν κατατέθηκε καμία προσφορά καθιστώντας και αυτή τη δημοπρασία άγονη.

Η τρίτη δημοπράτηση (σ.σ. δεύτερη επανάληψη μετά την αποτυχία της αρχικής δημοπρασίας) έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού εάν και εκείνη δεν ευοδωθεί, κάτι το οποίο θεωρείται σχεδόν αναμενόμενο με βάση την έως τώρα πορεία, η Κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει νέες αποφάσεις.

Κύκλοι των κατασκευαστικών εταιριών που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχουν παραλάβει τον φάκελο δημοπράτησης, σημειώνουν πως αν δεν υπάρξουν ειδικές προβλέψεις δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε κατάθεση προσφορών.

Οι υποψήφιοι κατασκευαστές σημειώνουν πως το έργο είναι φορτισμένο αρνητικά σε τέτοιο βαθμό που υπάρχουν φόβοι για ατέρμονες νομικές μάχες εξαιτίας καταγγελιών που αναμένεται να ακολουθήσουν τις ήδη κατατεθειμένες ενώ εκφράζονται φόβοι ακόμη και για την ασφάλεια του εργοταξίου.

1 σχόλιο

  1. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΝΤΑΙ,Ο ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΓΕΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟ-ΙΕΡΟΠΟΙΗΣΗ,ΑΠΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΕ ΧΩΡΟ, ΟΧΕΤΟ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΩΓΕΝΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΝΑΖΙΣΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΩΓΕΝΝΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.ΙΣΛΑΜ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ.ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ,ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙ;ΟΥΤΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΙΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΙΠΟΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΩΣ ΑΠΟΓΩΝΟΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΩΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ-ΕΘΝΟΣ ΓΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.