Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΙΣ 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ Ο ΨΟΦΙΟΣ ΚΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΕΚΑΜ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...

Εδώ και δύο εβδομάδες οι επικίνδυνοι δραπέτες των φυλάκων Τρικάλων, που ευθύνονται για το θάνατο της 25χρονης Κατερίνας στα Ίσθμια Κοριν...


Εδώ και δύο εβδομάδες οι επικίνδυνοι δραπέτες των φυλάκων Τρικάλων, που ευθύνονται για το θάνατο της 25χρονης Κατερίνας στα Ίσθμια Κορινθίας και του αστυνομικού στο Δίστομο, κρύβονταν στα βουνά του Σουλίου. Μάλιστα οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στην έρευνα αναφέρουν ότι πιθανόν είχαν βρει κατάλυμα σε κάποιο ακατοίκητο σπίτι της περιοχής.

Ωστόσο σήμερα, γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, αποφάσισαν να συνεχίσουν την πορεία τους προς την Αλβανία περνώντας μέσα από τον ποταμό του Καλαμά. Όμως η κίνησή τους εντοπίστηκε από αστυνομικό που αμέσως ενημέρωσε την ΕΚΑΜ που είχε στήσει ενέδρα στη γέφυρα της Βροσίνας στο νομό Ιωαννίνων. Δεν έχει γίνει γνωστό εάν εντοπίστηκαν από τις θερμικές κάμερες που χειρίζονται οι ιχνηλάτες του στρατού ή εάν ο κοριός της ΕΥΠ «εντόπισε» κάποια συνομιλία από τα κινητά τηλέφωνα των δραπετών δίνοντας το στίγμα τους.

Όταν οι δύο κακοποιοί πλησίαζαν στο σημείο, αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών και αποφάσισαν να γυρίσουν προς τα πίσω. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι δραπέτες πυροβόλησαν στα «τυφλά». Οι άνδρες της ΕΚΑΜ, όμως, τους είχαν στο στόχαστρο και από την αιματηρή συμπλοκή έπεσε νεκρός ο Μαριάν Κόλα, ενώ τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός.

11 σχόλια

  1. Θα γίνω Σημίτης ν2 λέγοντας τα εξής:

    Θέλω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση των κωλοαλβανών για την πολύτιμη αρωγή τους στέλνοντας ΟΡΚ ώστε να εξασκηθούν επί πραγματικού χάρτου οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος στις περιοχές του ήρωα Ναπολέοντα Ζέρβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι που λέγανε κάποιοι ''ψόφιοι'' ότι οι αλβανοί είχαν φθάσει Αλβανία..Άντε Γειά,ρε !!! Τώρα σίγουρα θα πάνε Αλβανία . . . ΤΈΖΑ !!! !!! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΗΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΙΟΙ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΚΩΛΟΦΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην κόλαση το καθικι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρωτήσαμε το διάολο αν θέλει το Κόλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα πάει στην Αλβανία, ναι, αλλά με τα πόδια μπροστά και να τον κουβαλάνε τέσσερις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑΝ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΤΟΜΟ,ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΥΡΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤ ΑΜΠΕΛΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΨΟΦΟΣ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σκατα στον λακκο του μουλου αλβανου........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σκατα στον λακκο του μουλου αλβανου........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.