Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΠΙΘΗΚΟΣ ΣΤΟ TWITTER....!!!

Ο σημαιοφόρος της Τουρκικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες, Ρίζα Καγιάαλπ μέσω Twitter προχώρησε σε ρατσιστικά και υβριστικά σχόλια...


Ο σημαιοφόρος της Τουρκικής αποστολής στους Μεσογειακούς Αγώνες, Ρίζα Καγιάαλπ μέσω Twitter προχώρησε σε ρατσιστικά και υβριστικά σχόλια κατά των Ελλήνων και των Αρμένιων.

Ο χάλκινος ολυμπιονίκης της Τουρκίας στα 120 κιλά της ελληνορωμαϊκής πάλης στους Αγώνες του Λονδίνου και πρωταθλητής Ευρώπης πέρυσι αναφερόμενος στους συμπατριώτες του που εξακολουθούν να διαδηλώνουν έγραψε στο Twitter «Γαμ... προδότες. Αφήσατε στην πλατεία τους Αρμένιους και Έλληνες επιδρομείς. Αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά."

Ο αθλητής που ήταν ο σημαιοφόρος της Τουρκίας στους Μεσογειακούς Αγώνες έσβησε το σχόλιο αλλά το θεμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Η τουρκική ολυμπιακή επιτροπή ζήτησε να τιμωρηθεί, όμως οι διοργανωτές των αγώνων αναφέρουν ότι έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό.

17 σχόλια

  1. μονο τους Ελληνες τιμωρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρε το κοντάρι και σάλτα και γαμήσου εσύ. 120 κιλά μαλάκας είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sou gamietai to mouni ths mana sou re tourkos kalws mono nekros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΝΤΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΨΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποθημένο του έχει μείνει που δε τον αναγνώρισε ο Έλληνας πατέρας του. Εάν είναι να του φύγει το κόμπλεξ του κάνω τη χάρη. Χαιρετίσματα στη μαμά σου γιε μου. Σύντομα θα δεις την αρβύλα μου πάνω στο σκατοκέφαλό σου. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δια μας θα'ναι. Και ο καιρός έφτασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΟΥ 120ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.(ΔΗΜΟΣΙΩΓΡΑΦΟΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τα γουρουνια ριχνουν λασπη σε μας για να διωξουν το σκανδαλο για το ξεσηκωμα των τουρκων απο πανω τους....ΤΙ ΕΙΧΕς ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ....οι βαρβαροι ..απολιτιστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι σίγουρη πως ο λογαριασμός του έχει ήδη διαγραφεί γιατί τα sosial media έχουν δείξει πόσο αυστηρά είναι σε ρατσιστικές επιθέσεις. Τι; Δεν έπεσε ο λογαριασμός; Α ξέχασα, δεν είναι ρατσισμός όταν βρίζεις ΄Ελληνες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην ΕΛΛΗΝΟρωμαικη!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. όλο μαλακίες κάνει η Τουρρκία και θα την πληρώσει στο τέλος πολύ ακριβά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ...ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ..ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥΡΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΛΕΙΣΤΑ ΟΣΑ ...ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΘΘΩΜΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αν και δεν ειμαι κολοφαγος....το παιρνω ανετα αυτο το πουστρακι..[γιουσουφακη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. νομιζη οτι μιαζουν ολες οι μανες με τη ΣΚΥΛΑ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ γεννησε...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΠΛΕΞ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.