Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TOYΡΚΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΣΤΟΥΣ NEW YORK TIMES ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ...!!!

Μια ομάδα πολιτών στις ΗΠΑ που διατείνονται ότι αντιπροσωπεύουν τους Τούρκους διαδηλωτές συγκέντρωσαν ένα σεβαστό ποσόν προκειμένου να α...



Μια ομάδα πολιτών στις ΗΠΑ που διατείνονται ότι αντιπροσωπεύουν τους Τούρκους διαδηλωτές συγκέντρωσαν ένα σεβαστό ποσόν προκειμένου να αγοράσουν μια ολοσέλιδη διαφήμιση στην εφημερίδα New York Times.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Guardian το ποσόν των 55.000 δολαρίων συγκεντρώθηκε σε λιγότερο από μία ημέρα μέσω της ιστοσελίδας Indiegogo. Η διαφήμιση αναμένεται να δημοσιευθεί στην εφημερίδα εντός των ημερών.

Μια έκδοση της διαφήμισης που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο έχει τίτλο «Τι συμβαίνει στην Τουρκία» και μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν εξοργιστεί από τη βίαιη αντίδραση της κυβέρνησης απέναντι σε μία ειρηνική εκδήλωση διαμαρτυρίας που είχε στόχο τη διάσωση του πάρκου Γκεζί στην Κωνσταντινούπολη. Κατά τη διάρκεια της 10χρονης διακυβέρνησης του πρωθυπουργού Ερντογάν έχουμε γίνει μάρτυρες μιας σταθερής υποβάθμισης των δικαιωμάτων και των ελευθεριών μας. Συλλήψεις δημοσιογράφων, καλλιτεχνών και απλών πολιτών, περιορισμοί στην ελευθερία του λόγου, τα δικαιώματα των γυναικών, ακόμα και στις πωλήσεις αλκοόλ καταδεικνύουν ότι το κυβερνών κόμμα δεν αντιμετωπίζει τη δημοκρατία με τη σοβαρότητα που πρέπει».

tovima.gr

1 σχόλιο

  1. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ Η ΒΡΩΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΊΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΩΡΑ... ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ-ΑΝΑΡΧΟΛΕΣΙΑ-ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ... ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΑΠΑΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.