Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

O "ΣΤΟΧΟΣ" ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ... ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Κομματικοί κηφήνες, γλείφτες και... τσανακογλείφτες είχαν κατακλύσει τους ορόφους, τα γραφεία και τα υπόγεια της κρατικής τηλεόρασης για ν...

Κομματικοί κηφήνες, γλείφτες και... τσανακογλείφτες είχαν κατακλύσει τους ορόφους, τα γραφεία και τα υπόγεια της κρατικής τηλεόρασης για να παίρνουν, εδώ και δεκαετίες, μισθάρες και προνόμια που κανείς άλλος εργαζόμενος δεν είχε στην χώρα. Μια χαρά βόλευαν τα παιδιά τους τα κομματικά μαντριά... Και τώρα ήρθε η ώρα της πληρωμής... Άλλωστε η κρατική τηλεόραση είχε μετατραπεί σε άντρο ακροαριστερών (σαν τον λεγάμενο της προηγούμενης ανάρτησης) που παρίσταναν τους περισπούδαστους για να βγάζουν την χολή τους και να μας κάνουν ιδεολογική κατήχηση... Ότι θα σκίσουν τα ιμάτιά τους οι συνδικαλιστάδες το γνωρίζουμε, γι' αυτό και ήδη εξήγγειλαν στάση εργασίας... Και εμείς συμπαραστεκόμαστε... Και σας ενημερώνουμε πως όσο οι δημοσιογράφοι κάνουν στάση εργασίας και απεργίες, εμείς θα δουλεύουμε διπλοβάρδιες!!!

Υ.Γ.: Επειδή όμως το θέμα έχει και σοβαρότατες προεκτάσεις... Πρέπει να μπει μια τάξη στην κρατική τηλεόραση και να αρχίσει την μετάδοση όσο πιο σύντομα γίνεται... Γιατί υπάρχουν και ακριτικές περιοχές της πατρίδας ΜΑΣ που βλέπουν μόνο τα κρατικά κανάλια!!!!

2 σχόλια

  1. Δουλέψτε εσείς κορόιδα ! Οι άλλοι θα λάβουν και αποζημίωση τρελή για την απόλυση που θα τους κάνουν ! Ποιό το ηθικό δίδαγμα; Μην τα βάζεις με τους αριστερούς ! Πάντα νικάει η αριστερά και το ΠΑΣΟΚ με το έτσι θέλω τους και με το "ξέρεις ποιός είμαι εγώ" ; Δουλέψτε και τριπλές βάρδιες, και τετραπλές ! Αλλά στην ΕΡΤ δεν θα μπείτε ποτέ των ποτών! Θα είστε μιά ζωή στην απέξω ! Η Αριστερά, το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και πάνω από όλα το ΠΑΣΟΚ και φυσικά οι ηγέτες ΓΑΠ και Μπένι, θα είναι πάντοτε από πάνω και θα κυβερνάνε για πάντα και με κληρονομική διαδοχή, επειδή έτσι γουστάρουν, έτσι ξέρουν και φυσικά: ΜΠΟΡΟΥΝ ! Ενώ εσείς "καημένοι" ; Τρεχάτε ποδαράκια μου θα είστε μιά ζωή, πάρτε το απόφαση και γίνετε αριστεροί, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ για να μπείτε και στην ΕΡΤ και όπου αλλού γουστάρετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειραζει..να μην εχουν τηλεοραση..να προπαγανδιζονται..να διαβαζουν Στοχο οι ακριτες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.